Vločky ječné BIO 250g

Další obrázky

8595016500214

Vločky ječné BIO 250g

Ječné vločky se připravují ze zrna, které je nasáklé, uvařené a slisované. Ječmen má podobné složení jako pšenice, na rozdíl od pšenice však obsahuje méně glutenu. Ječmen v jakékoliv formě – čištěné celé zrno, vločky, kroupy, celozrnná mouka a sladové zrno – snižuje hladinu cholesterolu a triglyceridů. Konzumace ječmene se ukázala být účinná při prevenci a léčbě arteriosklerózy. Ječná vláknina pomáhá předcházet zácpě a všem komplikacím s ní spojeným – včetně karcinomu tlustého střeva. Vločky se připravují ze zrna, které je nasáklé, uvařené a slisované.

Návod k přípravě: Ječné vločky můžeme použít jako součást domácího müsli (resp. granoly) nebo se z nich dají připravovat kaše a polévky.

Zobrazit více
27 Kč
Cena za měrnou jednotku (kg nebo l): 108,00 Kč
(ks)
Skladem
více než 5 kusů
U Vás v pátek, 19. dubna.

Složení

ječné vločky*

*) produkt kontrolovaného ekologického zemědělství


Údaje o energetické hodnotě a obsahu živin na 100g nebo 100ml

energetická hodnota (kJ/kcal) 1412 /336
tuky (g) 2
z toho nasycené mastné kyseliny (g) 1
sacharidy (g) 63
z toho cukry (g) 3
bílkoviny (g) 11

Skladování a použití

Skladujte při teplotě do 20 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 65 %.

Upozornění pro alergiky

Obsahuje lepek.

Ječné vločky se připravují ze zrna, které je nasáklé, uvařené a slisované. Ječmen má podobné složení jako pšenice, na rozdíl od pšenice však obsahuje méně glutenu. Ječmen v jakékoliv formě – čištěné celé zrno, vločky, kroupy, celozrnná mouka a sladové zrno – snižuje hladinu cholesterolu a triglyceridů. Konzumace ječmene se ukázala být účinná při prevenci a léčbě arteriosklerózy. Ječná vláknina pomáhá předcházet zácpě a všem komplikacím s ní spojeným – včetně karcinomu tlustého střeva. Vločky se připravují ze zrna, které je nasáklé, uvařené a slisované.

Návod k přípravě: Ječné vločky můžeme použít jako součást domácího müsli (resp. granoly) nebo se z nich dají připravovat kaše a polévky.