*Vegan čokoláda tmavá 70% s růží BIO 60g

Další obrázky

3800236132233

*Vegan čokoláda tmavá 70% s růží BIO 60g

Smyslná kombinace pokladu z Bulharska - růžové vody se svou plnou vůní a tmavé čokolády dostane vaše smysly zaručeně do stavu blaženosti. Malá rodinná firma Bio Benjamin patří k tzv. „bean-to-bar“ manufakturám, což znamená, že při výrobě čokolády začíná přímo od kakaových bobů. V Bio Benjamin se nerozpouští nakoupená hotová kakaová hmota, která by se následně jenom dochutila. Pro výrobu čokolády se vybírají jen kvalitní kakaové boby, které se následně dále zpracovávají. Tímto způsobem je zaručena kontrola nad celým výrobním procesem a dá se snadněji udržovat, a hlavně zvyšovat kvalita čokolád. Zároveň se snižuje negativní dopad na životní prostředí tím, že má Bio Benjamin přesný přehled o původu a způsobu získávání jednotlivých surovin, které při výrobě čokolád používá. Všechny čokolády z produkce Bio Benjamin jsou vyrobeny z bio surovin.
Zobrazit více
90 Kč
Cena za měrnou jednotku (kg nebo l): 1 500,00 Kč
(ks)
Skladem
více než 5 kusů
U Vás ve středu, 02. července.

Složení

Kakaová hmota*, třtinový cukr*, kakaové máslo*, voda z růže damašské* (1,3%), emulgátor: slunečnicový lecitin*. Obsah kakaové sušiny min. 70%. *Z kontrolovaného biologického zemědělství.

Údaje o energetické hodnotě a obsahu živin na 100g nebo 100ml

energetická hodnota (kJ/kcal) 2423 /577
tuky (g) 40
z toho nasycené mastné kyseliny (g) 25
sacharidy (g) 38
z toho cukry (g) 30
bílkoviny (g) 7.4

Skladování a použití

Skladujte na suchém a chladném místě.

Upozornění pro alergiky

Může obsahovat stopy LÍSKOVÝCH OŘECHŮ, MANDLÍ, PISTÁCIÍ, KEŠU, ARAŠÍDŮ a SEZAMU.
Smyslná kombinace pokladu z Bulharska - růžové vody se svou plnou vůní a tmavé čokolády dostane vaše smysly zaručeně do stavu blaženosti. Malá rodinná firma Bio Benjamin patří k tzv. „bean-to-bar“ manufakturám, což znamená, že při výrobě čokolády začíná přímo od kakaových bobů. V Bio Benjamin se nerozpouští nakoupená hotová kakaová hmota, která by se následně jenom dochutila. Pro výrobu čokolády se vybírají jen kvalitní kakaové boby, které se následně dále zpracovávají. Tímto způsobem je zaručena kontrola nad celým výrobním procesem a dá se snadněji udržovat, a hlavně zvyšovat kvalita čokolád. Zároveň se snižuje negativní dopad na životní prostředí tím, že má Bio Benjamin přesný přehled o původu a způsobu získávání jednotlivých surovin, které při výrobě čokolád používá. Všechny čokolády z produkce Bio Benjamin jsou vyrobeny z bio surovin.