Tapioková mouka 400g

Další obrázky

8595016553302

Tapioková mouka 400g

Tapioková mouka je skvělou alternativou mouky klasické. Se svou jemnou konzistencí má v kuchyni široké využití. Můžete ji využít k zahuštění polévek, omáček, masových i zeleninových pokrmů. Hodí se i na obalování, na palačinky a lívance nebo jako příměs do pečiva.

Využití:

  • pečivo - chleba nebo cukroví, namíchejte ve svém klasickém receptu běžnou mouku s tapiokovou a obohaťte tak svůj jídelníček o nový rozměr
  • zahušťování - protože je mouka jemně namletá, můžete s ní pokrmy i zahušťovat
  • smažení - lívance, bramboráky i třeba palačinky dobře chutnají připravené z kombinace tapiokové a jiné mouky
  • knedlíky, těstoviny, halušky - mouku dobře využijete i při přípravě vařených příloh, stačí ji přidat k jinému typu mouky
Zobrazit více
43 Kč
Cena za měrnou jednotku (kg nebo l): 107,50 Kč
(ks)
Skladem
více než 5 kusů
U Vás ve středu, 29. ledna.

Složení

Škrob z hlíz keře Manioku (Manihot esculenta)

Údaje o energetické hodnotě a obsahu živin na 100g nebo 100ml

energetická hodnota (kJ/kcal) 1485 /354
tuky (g) 0.5
z toho nasycené mastné kyseliny (g) 0.1
sacharidy (g) 86
z toho cukry (g) 0.5
vláknina (g) 0.9
bílkoviny (g) 0.5

Skladování a použití

Skladujte v suchu, v původních obalech, mimo přímé sluneční záření.

Upozornění pro alergiky

Může obsahovat stopy lepku.

Tapioková mouka je skvělou alternativou mouky klasické. Se svou jemnou konzistencí má v kuchyni široké využití. Můžete ji využít k zahuštění polévek, omáček, masových i zeleninových pokrmů. Hodí se i na obalování, na palačinky a lívance nebo jako příměs do pečiva.

Využití:

  • pečivo - chleba nebo cukroví, namíchejte ve svém klasickém receptu běžnou mouku s tapiokovou a obohaťte tak svůj jídelníček o nový rozměr
  • zahušťování - protože je mouka jemně namletá, můžete s ní pokrmy i zahušťovat
  • smažení - lívance, bramboráky i třeba palačinky dobře chutnají připravené z kombinace tapiokové a jiné mouky
  • knedlíky, těstoviny, halušky - mouku dobře využijete i při přípravě vařených příloh, stačí ji přidat k jinému typu mouky