Sójová omáčka Tamari 500ml

Další obrázky

8595016510428

Sójová omáčka Tamari 500ml

Sójová omáčka Tamari je vyráběná ze sójových bobů a mořské soli. Tyto dvě ingredience tvoří více jak polovinu Tamari. Tamari je tradiční japonský výrobek vhodný pro dochucování pokrmů s výraznou chutí. Tamari obsahuje vysoce kvalitní aminokyseliny a mikroorganismy vhodné pro dobré trávení. Také je bohatá na kvalitní bílkoviny, minerály, stopové prvky a enzymy.

Sójová omáčka vzniká jako vedlejší produkt při výrobě Miso. Vyrábí se kvašením v dřevěných kádích po dobu několika měsíců. Poté se lisuje a dále ještě fermetuje. 

Neutralizuje kyseliny a zásady, posiluje srdce, podporuje trávení ...

Využití v kuchyni: Sojová omáčka Tamari se Nejčastěji se používá do omáček, polévek, pomazánek, do salátů, k těstovinám ...

Zobrazit více
102 Kč
Cena za měrnou jednotku (kg nebo l): 204,00 Kč
(ks)
Skladem
více než 5 kusů
U Vás v úterý, 30. dubna.

Složení

sójové boby* 48,9%, voda, mořská sůl 13,8%, alkohol 1,6%, fermentační činidlo (Aspergillus oryzae).
* alergen
Může obsahovat stopy lepku.

 


Údaje o energetické hodnotě a obsahu živin na 100g nebo 100ml

energetická hodnota (kJ/kcal) 315 /75
tuky (g) 0.2
sacharidy (g) 8.3
z toho cukry (g) 3.4
bílkoviny (g) 9.8

Skladování a použití

Skladujte při teplotě do 25°C.

Upozornění pro alergiky

Obsahuje sóju. Může obsahovat stopy lepku.

Dávkování a způsob užití

Tradiční japonský výrobek k dochucování pokrmů.

Sójová omáčka Tamari je vyráběná ze sójových bobů a mořské soli. Tyto dvě ingredience tvoří více jak polovinu Tamari. Tamari je tradiční japonský výrobek vhodný pro dochucování pokrmů s výraznou chutí. Tamari obsahuje vysoce kvalitní aminokyseliny a mikroorganismy vhodné pro dobré trávení. Také je bohatá na kvalitní bílkoviny, minerály, stopové prvky a enzymy.

Sójová omáčka vzniká jako vedlejší produkt při výrobě Miso. Vyrábí se kvašením v dřevěných kádích po dobu několika měsíců. Poté se lisuje a dále ještě fermetuje. 

Neutralizuje kyseliny a zásady, posiluje srdce, podporuje trávení ...

Využití v kuchyni: Sojová omáčka Tamari se Nejčastěji se používá do omáček, polévek, pomazánek, do salátů, k těstovinám ...