Sukrin:1 natural přírodní sladidlo 250g

Další obrázky

7090017541323

Sukrin:1 natural přírodní sladidlo 250g

Sukrin:1 - 250 gramů (Cukrin), je vylepšená verze Sukrinu krystal, se sladivostí stejnou, jako má běžný cukr. Jedná se o přírodní náhradu klasického krystalového cukru i umělých sladidel. Vyrábí se z hroznů a je vhodný pro diabetiky, celiaky, pro pacienty s kandidózou i pro všechny ostatní, kteří potřebují hlídat kalorie či hladinu cukru v organizmu. Sukrin:1 je šetrný k zubům, nezvyšuje hladinu cukru v krvi, nemá žádné kalorie a funguje jako antioxidant.

Sukrin:1 má stejnou sladivost, jako běžný cukr. Takže i jeho dávkování je stejné, jako dávkování běžného cukru. Strukturou připomíná cukr krystal a chuťově je s ním také velmi podobný. Je možné ho používat všude tam, kde se používá cukr krystal a to ve stejném množství, nic se nemusí přepočítávat. Přitom neobsahuje žádné kalorie a jeho glykemická hodnota je rovna nule.

Sukrin:1 (někdy též nesprávně označovaný jako Cukrin) je 100% přírodní náhrada klasického cukru i umělých sladidel. Vyrábí se z hroznů a je vhodný pro diabetiky, celiaky, pro pacienty s kandidózou i pro všechny ostatní, kteří potřebují hlídat kalorie či hladinu cukru v organizmu.

Sukrin:1 sice vypadá jako cukr, chutná jako cukr, ale jako cukr se nechová. Je šetrný k zubům a nijak je nepoškozuje, nezvyšuje hladinu cukru v krvi, nemá žádné kalorie a navíc funguje jako antioxidant.

Sukrin:1 se velmi dobře dávkuje, jeho sladivost je stejná, jako sladivost klasického cukru.

Sukrin:1 se může používat také při pečení a vaření. Je vhodný pro přípravu sladkých nápojů, sladkého pečiva, cukroví, marmelád… zkrátka všude tam, kde se používá obyčejný cukr krystal.

Sukrin se vyrábí přirozeným procesem fermentace (kvašením), přičemž jako surovina se používá hroznový cukr. Jedná se o stejnou metodu, jakou se vyrábí např. víno či jogurt. Po provedení fermentace se produkt čistí, zahřívá a filtruje, takže nezůstávají žádné stopy kvasnic. Proto je zcela bezpečné používat přípravek Sukrin i v případech, kdy si musíte dávat pozor na kvasinky (houby), nebo trpíte kandidózou.

Z chemického hlediska patří Sukrin mezi cukerné alkoholy. Jedná se o látku známou pod názvem erythritol (E968) a steviol glykosid (E960). Na rozdíl od některých jiných cukerných alkoholů, např. sorbitolu nebo xylitolu, však nezpůsobuje žádné zažívací potíže a je naprosto bezpečný. Sukrin:1 obsahuje ještě steviol glykosid (E960) - výtažek z bylinky stévie.

Zobrazit více
166 Kč
Cena za měrnou jednotku (kg nebo l): 664,00 Kč
Není skladem

Složení

erythritol, steviol glykosid

Sukrin:1 - 250 gramů (Cukrin), je vylepšená verze Sukrinu krystal, se sladivostí stejnou, jako má běžný cukr. Jedná se o přírodní náhradu klasického krystalového cukru i umělých sladidel. Vyrábí se z hroznů a je vhodný pro diabetiky, celiaky, pro pacienty s kandidózou i pro všechny ostatní, kteří potřebují hlídat kalorie či hladinu cukru v organizmu. Sukrin:1 je šetrný k zubům, nezvyšuje hladinu cukru v krvi, nemá žádné kalorie a funguje jako antioxidant.

Sukrin:1 má stejnou sladivost, jako běžný cukr. Takže i jeho dávkování je stejné, jako dávkování běžného cukru. Strukturou připomíná cukr krystal a chuťově je s ním také velmi podobný. Je možné ho používat všude tam, kde se používá cukr krystal a to ve stejném množství, nic se nemusí přepočítávat. Přitom neobsahuje žádné kalorie a jeho glykemická hodnota je rovna nule.

Sukrin:1 (někdy též nesprávně označovaný jako Cukrin) je 100% přírodní náhrada klasického cukru i umělých sladidel. Vyrábí se z hroznů a je vhodný pro diabetiky, celiaky, pro pacienty s kandidózou i pro všechny ostatní, kteří potřebují hlídat kalorie či hladinu cukru v organizmu.

Sukrin:1 sice vypadá jako cukr, chutná jako cukr, ale jako cukr se nechová. Je šetrný k zubům a nijak je nepoškozuje, nezvyšuje hladinu cukru v krvi, nemá žádné kalorie a navíc funguje jako antioxidant.

Sukrin:1 se velmi dobře dávkuje, jeho sladivost je stejná, jako sladivost klasického cukru.

Sukrin:1 se může používat také při pečení a vaření. Je vhodný pro přípravu sladkých nápojů, sladkého pečiva, cukroví, marmelád… zkrátka všude tam, kde se používá obyčejný cukr krystal.

Sukrin se vyrábí přirozeným procesem fermentace (kvašením), přičemž jako surovina se používá hroznový cukr. Jedná se o stejnou metodu, jakou se vyrábí např. víno či jogurt. Po provedení fermentace se produkt čistí, zahřívá a filtruje, takže nezůstávají žádné stopy kvasnic. Proto je zcela bezpečné používat přípravek Sukrin i v případech, kdy si musíte dávat pozor na kvasinky (houby), nebo trpíte kandidózou.

Z chemického hlediska patří Sukrin mezi cukerné alkoholy. Jedná se o látku známou pod názvem erythritol (E968) a steviol glykosid (E960). Na rozdíl od některých jiných cukerných alkoholů, např. sorbitolu nebo xylitolu, však nezpůsobuje žádné zažívací potíže a je naprosto bezpečný. Sukrin:1 obsahuje ještě steviol glykosid (E960) - výtažek z bylinky stévie.