Šufan: Odvařená švestka 330g

Další obrázky

8594188131028

Šufan: Odvařená švestka 330g

Sklenice plná nefalšované ovocné slasti – to jsou naše opravdu dlouze vařené a voňavé švestky z hanáckých sadů bez přidaného cukru.

Hned s první lžičkou našich dokonale hustých švestkových povidel vás čeká návrat zpět do dětství. Vznikají pěkně poctivě a podle tradiční receptury.

Mražené ovoce se do našich sklenic rozhodně nedostane – jakmile dojde na sklizeň úrody, je čas pustit se do vaření. Na výrobu se používají pouze perfektně zralé a sluncem prosycené trnkové odrůdy, které dozrávají v troubelických sadech kousek za Olomoucí, bez použití chemických postřiků a umělých hnojiv. Protože jsou samy o sobě výjimečně sladké, při vaření se už nemusí sahat po žádném cukru. Ve složení nenajdete ani jiné nesmysly jako zahušťovadla, konzervanty a aromata. 

Odvařená švestka se v kuchyni rozhodně neztratí. Povidla jsou skvělá na lívancích, palačince, v kaši nebo jak tak, zamíchané v jogurtu. Opravdové zázraky se ale dějí až v okamžiku, kdy se s nimi pustíte do pečení těch nejlepších koláčů, buchet nebo koblih.

Vyrobeno bez použití cukru a konzervantů.

Zobrazit více
161 Kč
Cena za měrnou jednotku (kg nebo l): 487,90 Kč
(ks)
Skladem
více než 5 kusů
U Vás v pondělí, 28. dubna.

Země původu

Česká republika

Složení

100 % švestky

Údaje o energetické hodnotě a obsahu živin na 100g nebo 100ml

energetická hodnota (kJ/kcal) 629 /150
tuky (g) 1
z toho nasycené mastné kyseliny (g) 0.15
sacharidy (g) 31.20
z toho cukry (g) 27.8
vláknina (g) 4.8
bílkoviny (g) 1.5

Skladování a použití

Skladujte v suchu a chladu.

Upozornění

Může obsahovat zbytky pecek.

Sklenice plná nefalšované ovocné slasti – to jsou naše opravdu dlouze vařené a voňavé švestky z hanáckých sadů bez přidaného cukru.

Hned s první lžičkou našich dokonale hustých švestkových povidel vás čeká návrat zpět do dětství. Vznikají pěkně poctivě a podle tradiční receptury.

Mražené ovoce se do našich sklenic rozhodně nedostane – jakmile dojde na sklizeň úrody, je čas pustit se do vaření. Na výrobu se používají pouze perfektně zralé a sluncem prosycené trnkové odrůdy, které dozrávají v troubelických sadech kousek za Olomoucí, bez použití chemických postřiků a umělých hnojiv. Protože jsou samy o sobě výjimečně sladké, při vaření se už nemusí sahat po žádném cukru. Ve složení nenajdete ani jiné nesmysly jako zahušťovadla, konzervanty a aromata. 

Odvařená švestka se v kuchyni rozhodně neztratí. Povidla jsou skvělá na lívancích, palačince, v kaši nebo jak tak, zamíchané v jogurtu. Opravdové zázraky se ale dějí až v okamžiku, kdy se s nimi pustíte do pečení těch nejlepších koláčů, buchet nebo koblih.

Vyrobeno bez použití cukru a konzervantů.