Šufan: Odvařená hruška 330g

Další obrázky

8594188130748

Šufan: Odvařená hruška 330g

Tak hustá a lepivá povidla z čerstvých hrušek, že v nich zůstane stát lžička. Neobsahují žádný cukr ani jiná sladidla a upečete s nimi nejen ty nejlepší koláče.

Pokud chcete zavzpomínat na poctivou chuť povidel tak, jak ji znáte z dětsví, stačí otevřít sklenici těch našich, vyráběných podle tradiční receptury, přivonět si a ochutnat. Hruškovější povidla nenajdete. Jak je to možné?

Zapomeňte na mražené ovoce, hrušková povidla vznikají z čerstvých českých plodů, které hned po sklizni čeká dlouhé vaření, míchání a odpařování. Protože je zralé ovoce dostatečně sladké samo o sobě, ve složení nenajdete žádný přidaný cukr ani sladidla, stejně jako další nesmysly v podobě zahušťovadel nebo konzervantů. Stačí nespěchat a nehledat zkratky na úkor kvality a výsledek zákonitě stojí za to.

Odvařená hruška se v kuchyni rozhodně neztratí. Povidla jsou skvělá na lívancích, palačince, v kaši nebo jak tak, zamíchané v jogurtu. Opravdové zázraky se ale dějí až v okamžiku, kdy se s nimi pustíte do pečení nebo do přípravy neodolatelných bramborových taštiček.

Bez použití cukru a konzervantů.

Zobrazit více
179 Kč
Cena za měrnou jednotku (kg nebo l): 511,40 Kč
Skladem
1 kus
U Vás v pátek, 17. ledna.

Země původu

Česká republika

Složení

100 % hrušky


Údaje o energetické hodnotě a obsahu živin na 100g nebo 100ml

energetická hodnota (kJ/kcal) 740 /176
tuky (g) 1
z toho nasycené mastné kyseliny (g) 0.2
sacharidy (g) 40.7
z toho cukry (g) 31.2
vláknina (g) 10
bílkoviny (g) 1.3

Skladování a použití

Skladujte při teplotě maximálně do 25°C, nejlépe na temném a suchém místě.

Upozornění

Vyrobeno bez použití cukru a konzervantů.

Tak hustá a lepivá povidla z čerstvých hrušek, že v nich zůstane stát lžička. Neobsahují žádný cukr ani jiná sladidla a upečete s nimi nejen ty nejlepší koláče.

Pokud chcete zavzpomínat na poctivou chuť povidel tak, jak ji znáte z dětsví, stačí otevřít sklenici těch našich, vyráběných podle tradiční receptury, přivonět si a ochutnat. Hruškovější povidla nenajdete. Jak je to možné?

Zapomeňte na mražené ovoce, hrušková povidla vznikají z čerstvých českých plodů, které hned po sklizni čeká dlouhé vaření, míchání a odpařování. Protože je zralé ovoce dostatečně sladké samo o sobě, ve složení nenajdete žádný přidaný cukr ani sladidla, stejně jako další nesmysly v podobě zahušťovadel nebo konzervantů. Stačí nespěchat a nehledat zkratky na úkor kvality a výsledek zákonitě stojí za to.

Odvařená hruška se v kuchyni rozhodně neztratí. Povidla jsou skvělá na lívancích, palačince, v kaši nebo jak tak, zamíchané v jogurtu. Opravdové zázraky se ale dějí až v okamžiku, kdy se s nimi pustíte do pečení nebo do přípravy neodolatelných bramborových taštiček.

Bez použití cukru a konzervantů.