Sonnentor: Mungo k naklíčení BIO 120g

Další obrázky

9004145001138

Sonnentor: Mungo k naklíčení BIO 120g

Naklíčené fazole mungo - někdy mylně označované jako sojové klíčky se výborně hodí do salátů, polévek i asijských pokrmů WOK.

Doba namáčení: 12 hodin
Doba klíčení: 4-5 dní
Ideální teplota: 18-20°C
2-3 x denně oplachovat

Tip: Výhonky by se měly co možná nejdříve zkonzumovat nebo přechovávat nanejvýš dva či tři dny v lednici – jinak zhořknou.

Zobrazit více
75 Kč
Není skladem

Složení

semínka mungo fazole*

*) produkt kontrolovaného ekologického zemědělství


Skladování a použití

Skladovat v suchu a chladu. Návod k přípravě: doba namáčení: 12 hodin, doba klíčení: 4-5 dní, ideální teplota: 18-20 °C, 2-3 x denně proplachovat. TIP: Výhonky by se měly co možná nejdříve zkonzumovat nebo přechovávat nanejvýš dva či tři dny v lednici, ji

Naklíčené fazole mungo - někdy mylně označované jako sojové klíčky se výborně hodí do salátů, polévek i asijských pokrmů WOK.

Doba namáčení: 12 hodin
Doba klíčení: 4-5 dní
Ideální teplota: 18-20°C
2-3 x denně oplachovat

Tip: Výhonky by se měly co možná nejdříve zkonzumovat nebo přechovávat nanejvýš dva či tři dny v lednici – jinak zhořknou.