Sonnentor: Alfalfa k naklíčení BIO 120g

Další obrázky

9004145001060

Sonnentor: Alfalfa k naklíčení BIO 120g

Již Arabové byli přesvědčeni o síle klíčivých semínek: „V klíčku je obsaženo všecho, co přináší život!“

Čerstvý křupavý požitek! Výhonky alfalfa v chuti připomínají řeřichu, ale jsou jemnější. Obzvláště vítané během dlouhých zimních měsíců. Výhonky alfalfa se používají do salátů, polévek a jako obloha na chleba.

SONNENTOR pro vás šetrně připravil a zabalil všechna klasická semínka k nakličování. Tím můžete již po několika dnech sklízet a vychutnávat výhonky plné síly.

Před konzumací doporučujeme ještě jednou oparně umýt teplou vodou.

Tip: Výhonky by se měly co možná nejdříve zkonzumovat nebo přechovávat nanejvýš dva či tři dny v lednici – jinak zhořknou.

Doba namáčení: 6-8 hodin, poté propláchnout vodou
Doba klíčení: 2 dny ve tmě, poté 2-4 dny na světle
Ideální teplota: 18-20°C
2 x denně oplachovat

Zobrazit více
75 Kč
Cena za měrnou jednotku (kg nebo l): 625,00 Kč
(ks)
Skladem
4 kusy
U Vás ve čtvrtek, 25. dubna.

Složení

semena vojtěšky Alfalfa*

*) produkt kontrolovaného ekologického zemědělství


Skladování a použití

Skladovat v suchu a chladu. Návod k použití: doba namáčení: 6-8 hodin, poté propláchnout vodou. Doba klíčení: 2 dny ve tmě, poté 2-4 dny na světle. Ideální teplota: 18-20°C, 2 x denně proplachovat. Před konzumací doporučujeme ještě jednou opatrně umýt tep

Již Arabové byli přesvědčeni o síle klíčivých semínek: „V klíčku je obsaženo všecho, co přináší život!“

Čerstvý křupavý požitek! Výhonky alfalfa v chuti připomínají řeřichu, ale jsou jemnější. Obzvláště vítané během dlouhých zimních měsíců. Výhonky alfalfa se používají do salátů, polévek a jako obloha na chleba.

SONNENTOR pro vás šetrně připravil a zabalil všechna klasická semínka k nakličování. Tím můžete již po několika dnech sklízet a vychutnávat výhonky plné síly.

Před konzumací doporučujeme ještě jednou oparně umýt teplou vodou.

Tip: Výhonky by se měly co možná nejdříve zkonzumovat nebo přechovávat nanejvýš dva či tři dny v lednici – jinak zhořknou.

Doba namáčení: 6-8 hodin, poté propláchnout vodou
Doba klíčení: 2 dny ve tmě, poté 2-4 dny na světle
Ideální teplota: 18-20°C
2 x denně oplachovat