Sójové nudličky 100g

Další obrázky

8595016550448

Sójové nudličky 100g

Klasika pro přípravu veganských receptů. Dopřejte jim příjemnou lázeň ve vývaru, pak připravte s hromadou zeleniny jako čínu nebo do polévek.

Sójové nudličky výborně poslouží jako náhražka masa. Je potřeba je dopředu uvařit a pak nechat ideálně chvilku marinovat. Vyzkoušejte marinádu ze sojové omáčky, česneku a uzené papriky a budou se olizovat za ušima i masožravci. Nudličky můžete použít do vařených jídel, na smažení i zapékání. Jejich tvar je přímo předurčuje pro čínu nebo různé zeleninové směsi. Nudličky jsou čistě rostlinné a díky tomu vhodné nejen pro vegetariány či vegany, ale pro všechny, kdo chtějí svému jídelníčku trochu odlehčit či vyzkoušet něco nového.

Tipy na použití: omáčky - guláš, segedín nebo koprovka, nudličky budou výtečnou náhradou masa v omáčkách asijské recepty - sójové maso se skvěle hodí do asijských jídel, můžete je smíchat se zeleninou, houbami, klíčky, sójovou omáčkou a podávat k rýži nebo nudlím těstoviny, halušky - nudličky můžete přidat i do omáčky na těstoviny nebo je kombinovat se zelím do halušek

Zobrazit více
22 Kč
Cena za měrnou jednotku (kg nebo l): 220,00 Kč
(ks)
Skladem
více než 5 kusů
U Vás v úterý, 30. dubna.

Země původu

Česká republika

Složení

Odtučněná SÓJOVÁ mouka.

Údaje o energetické hodnotě a obsahu živin na 100g nebo 100ml

energetická hodnota (kJ/kcal) 1295 /308
tuky (g) 2.3
z toho nasycené mastné kyseliny (g) 0.6
sacharidy (g) 11
z toho cukry (g) 11
vláknina (g) 24
bílkoviny (g) 49

Skladování a použití

Skladujte v teplotách do 25 °C a relativní vlhkosti do 70 %.

Upozornění pro alergiky

Obsahuje sóju.

Klasika pro přípravu veganských receptů. Dopřejte jim příjemnou lázeň ve vývaru, pak připravte s hromadou zeleniny jako čínu nebo do polévek.

Sójové nudličky výborně poslouží jako náhražka masa. Je potřeba je dopředu uvařit a pak nechat ideálně chvilku marinovat. Vyzkoušejte marinádu ze sojové omáčky, česneku a uzené papriky a budou se olizovat za ušima i masožravci. Nudličky můžete použít do vařených jídel, na smažení i zapékání. Jejich tvar je přímo předurčuje pro čínu nebo různé zeleninové směsi. Nudličky jsou čistě rostlinné a díky tomu vhodné nejen pro vegetariány či vegany, ale pro všechny, kdo chtějí svému jídelníčku trochu odlehčit či vyzkoušet něco nového.

Tipy na použití: omáčky - guláš, segedín nebo koprovka, nudličky budou výtečnou náhradou masa v omáčkách asijské recepty - sójové maso se skvěle hodí do asijských jídel, můžete je smíchat se zeleninou, houbami, klíčky, sójovou omáčkou a podávat k rýži nebo nudlím těstoviny, halušky - nudličky můžete přidat i do omáčky na těstoviny nebo je kombinovat se zelím do halušek