Hraška na zahušťování 1kg

Další obrázky

8594056220069

Hraška na zahušťování 1kg

Výrobce: CERIA s.r.o.
Hraška umožňuje zdravé zahušťování polévek, omáček, šťáv a gulášů. Není nutné připravovat jíšku, stačí Hrašku smíchat s vodou a 20 minut povařit obdobně jako jíšku. Pokrmy připravené z Hrašky mají lahodnou chuť, krémovou hladkost a vysokou výživovou hodnotu. Svojí chutí uspokojí i náročné strávníky. Jídla z Hrašky jsou výjimečná i svoji vyšší stravitelností. Hraška je skvělým pojivem v těstech a karbenátcích, proto umožňuje vynechání vajec. Slouží k přípravě základu pomazánek, dresinků, majonéz a bešamelových omáček na zapékání zeleniny. Rozmíchání Hrašky na zahušťování pouze s vodou slouží také k přípravě těstíčka pro obalení nejen klasických řízků, ale i zeleniny či sýru.
Zobrazit více
164 Kč
Cena za měrnou jednotku (kg nebo l): 164,00 Kč
(ks)
Skladem
3 kusy
U Vás ve středu, 17. dubna.

Země původu

Česká republika

Složení

hrách žlutý, směs obilovin (kukuřice, rýže, jáhly), sůl (40 % draslíku), směs koření, přírodní antioxidant (kurkuma)

Údaje o energetické hodnotě a obsahu živin na 100g nebo 100ml

Davkování a způsob užití 30 g Hrašky do 1,5 l vlažné polévky, pak vaříme 20 minut
energetická hodnota (kJ/kcal) 1379 /328
tuky (g) 3.8
z toho nasycené mastné kyseliny (g) 1.1
sacharidy (g) 53.9
z toho cukry (g) 1.8
bílkoviny (g) 16.6

Skladování a použití

Skladujte v suchu.

Dávkování a způsob užití

30 g Hrašky do 1,5 l vlažné polévky, pak vaříme 20 minut
Hraška umožňuje zdravé zahušťování polévek, omáček, šťáv a gulášů. Není nutné připravovat jíšku, stačí Hrašku smíchat s vodou a 20 minut povařit obdobně jako jíšku. Pokrmy připravené z Hrašky mají lahodnou chuť, krémovou hladkost a vysokou výživovou hodnotu. Svojí chutí uspokojí i náročné strávníky. Jídla z Hrašky jsou výjimečná i svoji vyšší stravitelností. Hraška je skvělým pojivem v těstech a karbenátcích, proto umožňuje vynechání vajec. Slouží k přípravě základu pomazánek, dresinků, majonéz a bešamelových omáček na zapékání zeleniny. Rozmíchání Hrašky na zahušťování pouze s vodou slouží také k přípravě těstíčka pro obalení nejen klasických řízků, ale i zeleniny či sýru.

Mohlo by se Vám také líbit