Slunečnice v karobové polevě 100g

Další obrázky

8596443006270

Slunečnice v karobové polevě 100g

Slunečnicová semínka jsou významná díky vysokému obsahu polynenasycených mastných kyselin. Obsah bílkovin se pohybuje od 25 % do 41 %. Zaleží na konkrétních slunečnicových semíncích a prostředí, ve kterém rostla. Dále obsahují vitamíny A, D a K, pak thiamin, ciacin, riboflavin, vápník, železo, zinek a hořčík. Základem polevy, ve které se slunečnicová semínka nachází, je vyroben ze syrovátkového prášku, kvalitních rostlinných tuků, pšeničné mouky, cukru, hroznového cukru, lecitinu, šelaku a arabské gumy. Nejvýznamnější složkou polevy je však prášek rozemletých plodů rohovníku obecného, nazývaného karob nebo také svatojánský chléb.
Zobrazit více
34 Kč
Cena za měrnou jednotku (kg nebo l): 340,00 Kč
(ks)
Skladem
více než 5 kusů
U Vás ve čtvrtek, 20. června.

Složení

karobová poleva 71 % (cukr, rostlinný tuk palmový, syrovátka z mléka, pudr ze svatojánského chleba 7 %, rýžová mouka, slunečnicový lecitin E322, arabská guma, šelak E904), slunečnicová semena 29 %.

Údaje o energetické hodnotě a obsahu živin na 100g nebo 100ml

energetická hodnota (kJ/kcal) 2275 /542
tuky (g) 34.7
z toho nasycené mastné kyseliny (g) 14.6
sacharidy (g) 49
z toho cukry (g) 42
vláknina (g) 3
bílkoviny (g) 7.5

Skladování a použití

Skladujte v suchu. Chraňte před teplem a přímým slunečním zářením.

Upozornění pro alergiky

Produkt obsahuje mléko (laktóza) a výrobky z něj a může obsahovat jádra podzemnice olejné, skořápkové plody a výrobky z nich.
Slunečnicová semínka jsou významná díky vysokému obsahu polynenasycených mastných kyselin. Obsah bílkovin se pohybuje od 25 % do 41 %. Zaleží na konkrétních slunečnicových semíncích a prostředí, ve kterém rostla. Dále obsahují vitamíny A, D a K, pak thiamin, ciacin, riboflavin, vápník, železo, zinek a hořčík. Základem polevy, ve které se slunečnicová semínka nachází, je vyroben ze syrovátkového prášku, kvalitních rostlinných tuků, pšeničné mouky, cukru, hroznového cukru, lecitinu, šelaku a arabské gumy. Nejvýznamnější složkou polevy je však prášek rozemletých plodů rohovníku obecného, nazývaného karob nebo také svatojánský chléb.