Sirup rýžový BIO 250g

Další obrázky

8595016520083

Sirup rýžový BIO 250g

Rýžový sirup se vyrábí hydrolýzou rýžového škrobu s využitím přirozených enzymů. Rýžový sirup je přírodním sladidlem, které díky svému složení a nižšímu glykemickému indexu nezatěžuje slinivku. Oproti běžnému cukru nepřekyseluje žaludek (má vyšší pH) a nepřispívá k vyplavování některých minerálů z lidského organismu.

Návod k přípravě: Rýžový sirup se dá použít na sušenky, do mléčných a sójových výrobků (nápoje, jogurty, dezerty atd.), do obilných produktů (snídaňové cereálie, obilné tyčinky), do sladkostí, pečiva, slouží jako náhražka cukru či medu.

Zobrazit více
55 Kč
Cena za měrnou jednotku (kg nebo l): 157,10 Kč
(ks)
Skladem
více než 5 kusů
U Vás v úterý, 30. dubna.

Složení

rýžový sirup*

*) produkt kontrolovaného ekologického zemědělství


Údaje o energetické hodnotě a obsahu živin na 100g nebo 100ml

energetická hodnota (kJ/kcal) 1323 /315
tuky (g) 0.4
sacharidy (g) 96
bílkoviny (g) 1.1

Skladování a použití

Skladujte při teplotě do 20°C.

Upozornění pro alergiky

Může obsahovat stopy lepku.

Rýžový sirup se vyrábí hydrolýzou rýžového škrobu s využitím přirozených enzymů. Rýžový sirup je přírodním sladidlem, které díky svému složení a nižšímu glykemickému indexu nezatěžuje slinivku. Oproti běžnému cukru nepřekyseluje žaludek (má vyšší pH) a nepřispívá k vyplavování některých minerálů z lidského organismu.

Návod k přípravě: Rýžový sirup se dá použít na sušenky, do mléčných a sójových výrobků (nápoje, jogurty, dezerty atd.), do obilných produktů (snídaňové cereálie, obilné tyčinky), do sladkostí, pečiva, slouží jako náhražka cukru či medu.