Semena na klíčky Pikantní směs 20g

Další obrázky

5907595506533

Semena na klíčky Pikantní směs 20g

Obsahuje směs semen: fazole, hořčice, čočka, ředkvička, brokolice. IDEÁLNÍ VOLBA PRO ZAČÁTEK. V tomto mixu najdete nejvíce cenných látek, minerálů, aminokyselin a vitamínů. Klíčky obsahují velké množství vápníku, železa, hořčíku, draslíku, síry a mnoho stopových prvků (jód, mangan, lithium, selen). Pravidelná konzumace klíčků snižuje množství špatného cholesterolu a reguluje trávení.

Návod na klíčení:

Nejdříve semena propláchneme ve vodě pokojové teploty. Poté semínka přesypeme do čisté misky a zalijeme převařenou vodou o pokojové teplotě. Semínka necháme "předboptnat" několik hodin (max. 10 hodin), poté opět propláchneme a vložíme do Biomisky, (také lze klíčit na vatě nebo v obyčejné misce). Nesmíme zapomenout klíčky pravidelně prolévat vodou (nejlépe 2-3x denně). První klíčky vhodné ke konzumaci se začnou objevovat po 3 dnech.

Rady a tipy:

Ke správnému klíčení je vhodná  teplota (18-22 stupňů C) a denní světlo, nikdy neumisťujte misky s klíčky na přímé sluneční světlo. Klíčky můžeme konzumovat od velikosti 1 cm, nejlepší jsou klíčky 4 -6 cm. Po vyklíčení lze klíčky skladovat v chladničce, kde vydrží cca týden, Před konzumací klíčky pečlivě opláchněte.

Zobrazit více
27 Kč
Cena za měrnou jednotku (kg nebo l): 1 350,00 Kč
(ks)
Skladem
více než 5 kusů
U Vás v pondělí, 28. dubna.

Složení

fazole 20%

hořčice 20%

čočka 20%

ředkvička 20%

brokolice 20%


Skladování a použití

Skladovat v suchu.

Obsahuje směs semen: fazole, hořčice, čočka, ředkvička, brokolice. IDEÁLNÍ VOLBA PRO ZAČÁTEK. V tomto mixu najdete nejvíce cenných látek, minerálů, aminokyselin a vitamínů. Klíčky obsahují velké množství vápníku, železa, hořčíku, draslíku, síry a mnoho stopových prvků (jód, mangan, lithium, selen). Pravidelná konzumace klíčků snižuje množství špatného cholesterolu a reguluje trávení.

Návod na klíčení:

Nejdříve semena propláchneme ve vodě pokojové teploty. Poté semínka přesypeme do čisté misky a zalijeme převařenou vodou o pokojové teplotě. Semínka necháme "předboptnat" několik hodin (max. 10 hodin), poté opět propláchneme a vložíme do Biomisky, (také lze klíčit na vatě nebo v obyčejné misce). Nesmíme zapomenout klíčky pravidelně prolévat vodou (nejlépe 2-3x denně). První klíčky vhodné ke konzumaci se začnou objevovat po 3 dnech.

Rady a tipy:

Ke správnému klíčení je vhodná  teplota (18-22 stupňů C) a denní světlo, nikdy neumisťujte misky s klíčky na přímé sluneční světlo. Klíčky můžeme konzumovat od velikosti 1 cm, nejlepší jsou klíčky 4 -6 cm. Po vyklíčení lze klíčky skladovat v chladničce, kde vydrží cca týden, Před konzumací klíčky pečlivě opláchněte.