Schär: Mix it 500

Další obrázky

8008698010358

Schär: Mix it 500

Výrobce: Dr. Schär AG

Bezlepková mouka - sypká směs bez lepku (univerzální) - je vhodná i na pečivo a pro všestranné využití nejen pro bezlepkové pečení. Bílý bezlepkový chléb

SUROVINY pro přípravu bezlepkového chleba: 250g mouky „Mix it!“, 1 polévková lžíce slunečnicového oleje; 200 ml vlažné vody; 4g sušeného pekařského droždí; ½ čajové lžičky soli.

PŘIPRAVA bezlepkového chleba: bezlepkovou mouku, pekařské droždí a jedlou sůl dobře promíchejte. Pomalu přidávejte pitnou vodu a olej a dobře promíchejte vařečkou. Následně chléb vložte do vymazané a vysypané formy na pečeni. Nechte bezlepkové těsto přikryté vlhkou utěrkou přibližně 20 minut vykynout. Poté pečte asi 50 minut při teplotě 200°C. Před krájením nechte bezlepkový chléb vychladnout.

TIP: Pro hladké rozetřeni chlebového těsta navlhčete lžicí!

Zobrazit více
55 Kč
Cena za měrnou jednotku (kg nebo l): 110,00 Kč
Není skladem

Složení

rýžová mouka, bramborový škrob, cukr, zahušťovadlo: hydroxypropylmethylcelulóza, mouka ze svatojánského chleba; jedlá sůl, emulgátor: mono a- diglyceridy mastných kyselin (z jedlých tuků).

Neobsahuje laktózu (Laktóza<0,007g/100g).


Údaje o energetické hodnotě a obsahu živin na 100g nebo 100ml

energetická hodnota (kJ/kcal) 1521 /362
tuky (g) 1.1
z toho nasycené mastné kyseliny (g) 0.9
sacharidy (g) 82
z toho cukry (g) 3.5
vláknina (g) 3.1
bílkoviny (g) 3.6

Skladování a použití

Uchovejte v suchu a chraňte před teplem.

Upozornění pro alergiky

Může obsahovat stopy sóji.

Bezlepková mouka - sypká směs bez lepku (univerzální) - je vhodná i na pečivo a pro všestranné využití nejen pro bezlepkové pečení. Bílý bezlepkový chléb

SUROVINY pro přípravu bezlepkového chleba: 250g mouky „Mix it!“, 1 polévková lžíce slunečnicového oleje; 200 ml vlažné vody; 4g sušeného pekařského droždí; ½ čajové lžičky soli.

PŘIPRAVA bezlepkového chleba: bezlepkovou mouku, pekařské droždí a jedlou sůl dobře promíchejte. Pomalu přidávejte pitnou vodu a olej a dobře promíchejte vařečkou. Následně chléb vložte do vymazané a vysypané formy na pečeni. Nechte bezlepkové těsto přikryté vlhkou utěrkou přibližně 20 minut vykynout. Poté pečte asi 50 minut při teplotě 200°C. Před krájením nechte bezlepkový chléb vychladnout.

TIP: Pro hladké rozetřeni chlebového těsta navlhčete lžicí!