Schär: Mix IT Dunkel 1kg

Další obrázky

8008698008997

Schär: Mix IT Dunkel 1kg

Výrobce: Dr. Schär AG

Bezlepková mouka na tmavé pečivo a kynuté těsto

Recept na tmavý bezlepkový chléb

Přísady: 500g Schär bezlepkové mouky Mix It Dunkel, 550 ml perlivé minerální vody, 1 lžíce cukru a třtinového sirupu, 40ml oleje, 10g soli, 10g cukru, 25g čerstvého droždí

. Příprava: droždí rozpustíme v 50 ml vlažné vody s 10 g cukru a necháme 10 minut napěnit. Bezlepkovou mouku, sůl, vodu, sirup a olej v tomto pořadí dáme do hnětacího stroje a hněteme na střední otáčky asi 2 minuty. Přidáme napěněné droždí a hněteme po dobu 8 minut. Z těsta vytvarujeme kouli, kterou dáme do mísy, přikryjeme utěrkou a necháme kynout asi jednu hodinu. Troubu předehřejeme na 190 °C. Těsto vložíme do pečící formy a ostrým nožem uděláme zářezy. Pečeme 50 minut.

Zobrazit více
142 Kč
Cena za měrnou jednotku (kg nebo l): 142,00 Kč
(ks)
Skladem
5 kusů
U Vás ve středu, 17. dubna.

Složení

kukuřičný škrob, mouka ze lněných semen 12%, pohanková mouka 8%, hrachové vločky, rýžové vločky, rostlinná vláknina(psyllium), cukr, zahušťovadlo: guma guar, jedlá sůl.

Bez lakózy (Laktóza<0,007g/100g).


Údaje o energetické hodnotě a obsahu živin na 100g nebo 100ml

energetická hodnota (kJ/kcal) 1375 /327
tuky (g) 2.6
z toho nasycené mastné kyseliny (g) 0.5
sacharidy (g) 63
z toho cukry (g) 2.1
vláknina (g) 13
bílkoviny (g) 6.1

Upozornění pro alergiky

Může obsahovat stopy sóji.

Bezlepková mouka na tmavé pečivo a kynuté těsto

Recept na tmavý bezlepkový chléb

Přísady: 500g Schär bezlepkové mouky Mix It Dunkel, 550 ml perlivé minerální vody, 1 lžíce cukru a třtinového sirupu, 40ml oleje, 10g soli, 10g cukru, 25g čerstvého droždí

. Příprava: droždí rozpustíme v 50 ml vlažné vody s 10 g cukru a necháme 10 minut napěnit. Bezlepkovou mouku, sůl, vodu, sirup a olej v tomto pořadí dáme do hnětacího stroje a hněteme na střední otáčky asi 2 minuty. Přidáme napěněné droždí a hněteme po dobu 8 minut. Z těsta vytvarujeme kouli, kterou dáme do mísy, přikryjeme utěrkou a necháme kynout asi jednu hodinu. Troubu předehřejeme na 190 °C. Těsto vložíme do pečící formy a ostrým nožem uděláme zářezy. Pečeme 50 minut.