Rýžové noky s pohankou 500g

Další obrázky

8595199901341

Rýžové noky s pohankou 500g

Noky můžeme stejně jako těstoviny podávat jako hlavní chod nebo servírovat jako přílohu.

Návod k použití
Noky vhoďte do dostatečného množství vařící se osolené vody. Po vyplavání na povrch vařte další 2 minuty a poté sceďte a servírujte.

  • Na český způsob se hodí téměř ke všem druhům omáček, jako je např. rajská, koprová, houbová, dále s gulášem, se špenátem, se zelím a s uzeným masem, s masem a šťávou, s vajíčkem, nebo i na sladko jako škubánky  s  mákem.
  • Na italský způsob chutnají  především se smetanovými omáčkami (nejpoužívanější je quattro  formaggi  se čtyřmi druhy  sýrů), do kterých přidáváme např. lososa, listový špenát, houby, šunku, kuřecí maso, sýry – parmazán, gorgonzolu, nivu. Dopřát si je můžete i s rajčatovými omáčkami, jako je například ragú, s pestem nebo jen s rozpuštěným máslem a posypané sýrem.
Zobrazit více
87 Kč
Cena za měrnou jednotku (kg nebo l): 174,00 Kč
Není skladem

Složení

voda, rýžová mouka 29%, pohanková mouka celozrnná 8%, bramborový škrob, jedlá sůl, regulátor kyselosti: kyselina mléčná, konzervant: sorban draselný

Údaje o energetické hodnotě a obsahu živin na 100g nebo 100ml

energetická hodnota (kJ/kcal) 735 /175
tuky (g) 0.4
z toho nasycené mastné kyseliny (g) 0.1
sacharidy (g) 38.2
z toho cukry (g) 0.9
vláknina (g) 1.8
bílkoviny (g) 3.3

Skladování a použití

Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %. Nevystavujte přímým slunečním paprskům.

Upozornění pro alergiky

Může obsahovat stopy mléka a vajec.

Noky můžeme stejně jako těstoviny podávat jako hlavní chod nebo servírovat jako přílohu.

Návod k použití
Noky vhoďte do dostatečného množství vařící se osolené vody. Po vyplavání na povrch vařte další 2 minuty a poté sceďte a servírujte.

  • Na český způsob se hodí téměř ke všem druhům omáček, jako je např. rajská, koprová, houbová, dále s gulášem, se špenátem, se zelím a s uzeným masem, s masem a šťávou, s vajíčkem, nebo i na sladko jako škubánky  s  mákem.
  • Na italský způsob chutnají  především se smetanovými omáčkami (nejpoužívanější je quattro  formaggi  se čtyřmi druhy  sýrů), do kterých přidáváme např. lososa, listový špenát, houby, šunku, kuřecí maso, sýry – parmazán, gorgonzolu, nivu. Dopřát si je můžete i s rajčatovými omáčkami, jako je například ragú, s pestem nebo jen s rozpuštěným máslem a posypané sýrem.