Rizoto středozemní 280g

Další obrázky

8410770100091

Rizoto středozemní 280g

Se sušenou zeleninou, 100 % přírodní, neobsahuje lepek, 3 až 4 porce Příprava: Na dvou polévkových lžících olivového oleje osmahněte rýži se zeleninou a dle chuti okořeňte. Přilejte trochu bílého vína a nechte ho odpařit. Postupně dolévejte horkou vodu (v množství mírně přesahujícím dvojnásobek objemu směsi) za neustálého míchání po dobu asi 20–25 minut. Rýže musí být lepivá, avšak na skus. Stáhněte z ohně a přidejte máslo (25 g) a parmazán (několik polévkových lžic dle chuti).

Doporučení: Místo olivového oleje je možné přidat trochu másla. Vodu lze částečně nahradit smetanou nebo vývarem. Při podávání posypte petrželí. Není nutné skladovat v ledničce.

Doporučení: Vodu můžete částečně nahradit smetanou nebo vývarem. Ideální k dušenému nebo pečenému kuřeti.

Zobrazit více
110 Kč
Cena za měrnou jednotku (kg nebo l): 392,90 Kč
Není skladem

Složení

rýže, rajčata, kolečka cukety, plátky oliv, cibule, česnek a oregano

Údaje o energetické hodnotě a obsahu živin na 100g nebo 100ml

energetická hodnota (kJ/kcal) 1580 /376
tuky (g) 1.9
z toho nasycené mastné kyseliny (g) 1.6
sacharidy (g) 79.7
z toho cukry (g) 0.8
bílkoviny (g) 8

Skladování a použití

Skladujte v suchu při teplotě do 25°C. Chraňte před přímým slunečním zářením.

Upozornění pro alergiky

Může obsahovat stopy celeru.

Se sušenou zeleninou, 100 % přírodní, neobsahuje lepek, 3 až 4 porce Příprava: Na dvou polévkových lžících olivového oleje osmahněte rýži se zeleninou a dle chuti okořeňte. Přilejte trochu bílého vína a nechte ho odpařit. Postupně dolévejte horkou vodu (v množství mírně přesahujícím dvojnásobek objemu směsi) za neustálého míchání po dobu asi 20–25 minut. Rýže musí být lepivá, avšak na skus. Stáhněte z ohně a přidejte máslo (25 g) a parmazán (několik polévkových lžic dle chuti).

Doporučení: Místo olivového oleje je možné přidat trochu másla. Vodu lze částečně nahradit smetanou nebo vývarem. Při podávání posypte petrželí. Není nutné skladovat v ledničce.

Doporučení: Vodu můžete částečně nahradit smetanou nebo vývarem. Ideální k dušenému nebo pečenému kuřeti.