Risotto Arborio BIO 250g

Další obrázky

8595582424716

Risotto Arborio BIO 250g

Klasické italské risotto je krémové konzistence, jemné chuti. Risotto Arborio je namícháno z kvalitní rýže, sušeného hřibu pravého, sušené zeleniny, bylinek a koření. Má velmi příjemnou chuť i vůni. Rýže Arborio je pěstovaná v Itálii a je specifická svou přípravou al dente - křupavá uvnitř a lehce lepivá na povrchu. Risotto je bezlepkové.

Rychlá a jednoduchá příprava: Olej, voda, doba varu 15-20 minut. Naše tipy na přípravu: Místo vody použijte k přípravě vývar. Po částech jej přilévejte k rýži a nechávejte jej postupně odpařovat až dosáhnete krásně krémové konzistence. Na závěr vmíchejte lžíci másla. Podávejte posypané parmazánem.

Zobrazit více
87 Kč
Cena za měrnou jednotku (kg nebo l): 348,00 Kč
(ks)
Skladem
více než 5 kusů
U Vás ve středu, 01. května.

Země původu

Česká republika

Složení

Rýže Arborio* 84 %, sušená zelenina* 9,5 % (rajčata*, paprika červená*, mrkev*, cibule*, petržel*, celer*, česnek*), granulovaný vývar s olivovým olejem* (jedlá mořská sůl, rýžová mouka*, kukuřičný škrob*, sušená zelenina* v proměnlivém poměru [cibule*, celer*, mrkev*, petržel*, pórek*] miso* [sója*, rýže*, pitná voda, jedlá sůl, koji], kvasnicový extrakt, extra panenský olivový olej*, koření*), hřib pravý*, jedlá mořská sůl, citronová kůra*, koření* (kurkuma*, petržel list*, bazalka*)

* z ekologického zemědělství


Údaje o energetické hodnotě a obsahu živin na 100g nebo 100ml

energetická hodnota (kJ/kcal) 1410 /336
tuky (g) 1.2
z toho nasycené mastné kyseliny (g) 0.2
sacharidy (g) 72
z toho cukry (g) 4.8
vláknina (g) 2
bílkoviny (g) 7.6

Skladování a použití

Skladujte v suchu a temnu.

Klasické italské risotto je krémové konzistence, jemné chuti. Risotto Arborio je namícháno z kvalitní rýže, sušeného hřibu pravého, sušené zeleniny, bylinek a koření. Má velmi příjemnou chuť i vůni. Rýže Arborio je pěstovaná v Itálii a je specifická svou přípravou al dente - křupavá uvnitř a lehce lepivá na povrchu. Risotto je bezlepkové.

Rychlá a jednoduchá příprava: Olej, voda, doba varu 15-20 minut. Naše tipy na přípravu: Místo vody použijte k přípravě vývar. Po částech jej přilévejte k rýži a nechávejte jej postupně odpařovat až dosáhnete krásně krémové konzistence. Na závěr vmíchejte lžíci másla. Podávejte posypané parmazánem.