Přepuštěné máslo Ghí 210ml

Další obrázky

8594178671091

Přepuštěné máslo Ghí 210ml

GHÍ je máselný tuk připravený technologickým zpracováním másla vyrobeného z kravského mléka. Má slabě nasládlou, lahodnou ořechovou chuť.

Použití: Ghí používáme stejně jako ostatní tuky ke smažení, pečení, vaření, dušení, zjemnění pokrmů, do polévek, omáček, pomazánek a sladkých moučníků. Když ztuhne, dá se mazat i na pečivo. 

Upozornění: k výrobě bylo použito máslo vyrobené z kravské mléka, jedná se tedy o mléčný tuk s nízkým obsahem laktózy. Osoby alergické na laktózu a mléko by se měli před konzumací poradit se svým lékařem. 

Zobrazit více
141 Kč
Cena za měrnou jednotku (kg nebo l): 671,40 Kč
(ks)
Skladem
více než 5 kusů
U Vás v pondělí, 09. prosince.

Země původu

Česká republika

Složení

máselný tuk 99,4% (z mléka)

Údaje o energetické hodnotě a obsahu živin na 100g nebo 100ml

energetická hodnota (kJ/kcal) 3678 /876
tuky (g) 99.4
z toho nasycené mastné kyseliny (g) 58.6
sacharidy (g) 0.5
z toho cukry (g) 0.3
bílkoviny (g) 0.5

Skladování a použití

Sladujte v suchu a temnu při teplotě 0-20°C. Po otevření uchovávejte v lednici a spotřebujte do 1 měsíce.

Upozornění pro alergiky

GHÍ máselný tuk má nízký obsah laktózy. Přesto však doporučujeme osobám alergickým na laktózu a mléko, aby se o konzumaci Ghí poradili se svým lékařem

Dávkování a způsob užití

stejně jako ostatní tuky – pečení, vaření, dušení, smažení, zjemnění pokrmů, do polévek, omáček, pomazánek i sladkých moučníků. Když ztuhne, dá se namazat i na pečivo.

Upozornění

.

GHÍ je máselný tuk připravený technologickým zpracováním másla vyrobeného z kravského mléka. Má slabě nasládlou, lahodnou ořechovou chuť.

Použití: Ghí používáme stejně jako ostatní tuky ke smažení, pečení, vaření, dušení, zjemnění pokrmů, do polévek, omáček, pomazánek a sladkých moučníků. Když ztuhne, dá se mazat i na pečivo. 

Upozornění: k výrobě bylo použito máslo vyrobené z kravské mléka, jedná se tedy o mléčný tuk s nízkým obsahem laktózy. Osoby alergické na laktózu a mléko by se měli před konzumací poradit se svým lékařem.