Polévka Miso BIO 6x10g

Další obrázky

4958325900009

Polévka Miso BIO 6x10g

Stačí přidat pouze horkou vodu a ihned máte k dispozici kvalitní a rychle připravenou Miso polévku klasické chuti.

Miso polévka patří neodmyslitelně k japonské kuchyni. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sójových bobů, soli a obvykle i druhu obilí s názvem "miso". Pasta se vyrábí stoletým způsobem tak, že vybrané sójové boby jsou zatěžkány kamenem a fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích. Přípravu tradiční japonské polévky můžete mít ulehčenou díky této instantní směsi.

Zobrazit více
139 Kč
Cena za měrnou jednotku (kg nebo l): 2 316,70 Kč
Skladem
1 kus
U Vás v pondělí, 17. února.

Složení

miso z hnědé rýže* 48 % (SÓJOVÝ boby*, hnědá rýže*, jedlá sůl, koji), JEČNÉ miso* 47,7 % (SÓJOVÉ boby*, JEČMEN*, jedlá sůl, koji), wakame (mořská řasa), kombu (mořská řasa)

*) produkt kontrolovaného ekologického zemědělství


Údaje o energetické hodnotě a obsahu živin na 100g nebo 100ml

energetická hodnota (kJ/kcal) 1283 /305
tuky (g) 8.1
z toho nasycené mastné kyseliny (g) 1.3
sacharidy (g) 29
z toho cukry (g) 1.3
bílkoviny (g) 22

Skladování a použití

Skladujte v suchu v uzavřeném obalu. Nevystavujte přímým slunečním paprskům.

Upozornění pro alergiky

Obsahuje lepek a sóju.

Stačí přidat pouze horkou vodu a ihned máte k dispozici kvalitní a rychle připravenou Miso polévku klasické chuti.

Miso polévka patří neodmyslitelně k japonské kuchyni. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sójových bobů, soli a obvykle i druhu obilí s názvem "miso". Pasta se vyrábí stoletým způsobem tak, že vybrané sójové boby jsou zatěžkány kamenem a fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích. Přípravu tradiční japonské polévky můžete mít ulehčenou díky této instantní směsi.