Podzimní rizoto 280g

Další obrázky

8410770910102

Podzimní rizoto 280g

3-4 porce

Příprava:

1. Obsah balení orestujte v hluboké pánvi na 2 lžících olivového oleje. Míchejte 1 min.

2. Přidejte 7 g soli (nebo podle chuti). Přidejte 50 ml bílého vína a nechte odpařit.

3. Během míchání postupně přilévejte 750 ml horké vody. Poté, za občasného míchání, vařte na středním plameni 25 minut, dokud není rýže na skus (al dente).

4. Odstaňte z plamene, posypte parmezánem.

*Porce pro jednu dospělou osobu obsahuje 95 g rýže a 300 ml vody.

Doporučení: Před vsypáním do pánve směs v balení dobře promíchejte. Dosáhnete tak homogenní směsi. Před podáváním můžete směs ozdobit křupavou orestovanou šunkou.

Zobrazit více
110 Kč
Cena za měrnou jednotku (kg nebo l): 392,90 Kč
Není skladem

Složení

rýže, červená cibule, houby shitake (2,88 %), hřib (1,44 %), dýně, česnek, bazalka

Údaje o energetické hodnotě a obsahu živin na 100g nebo 100ml

energetická hodnota (kJ/kcal) 1470 /350
tuky (g) 1
z toho nasycené mastné kyseliny (g) 0.8
sacharidy (g) 75.9
z toho cukry (g) 2.6
vláknina (g) 3.2
bílkoviny (g) 6.9

Upozornění pro alergiky

Výrobek může obsahovat stopy celeru.

3-4 porce

Příprava:

1. Obsah balení orestujte v hluboké pánvi na 2 lžících olivového oleje. Míchejte 1 min.

2. Přidejte 7 g soli (nebo podle chuti). Přidejte 50 ml bílého vína a nechte odpařit.

3. Během míchání postupně přilévejte 750 ml horké vody. Poté, za občasného míchání, vařte na středním plameni 25 minut, dokud není rýže na skus (al dente).

4. Odstaňte z plamene, posypte parmezánem.

*Porce pro jednu dospělou osobu obsahuje 95 g rýže a 300 ml vody.

Doporučení: Před vsypáním do pánve směs v balení dobře promíchejte. Dosáhnete tak homogenní směsi. Před podáváním můžete směs ozdobit křupavou orestovanou šunkou.