Olej z vlašského ořechu BIO 250ml

Další obrázky

9006629504135

Olej z vlašského ořechu BIO 250ml

Výrobce: Stöger GmbH

100% za studena lisovaný olej z jader vlašského ořechu - jednodruhový.

Olej z jader vlašského ořechu je vysoce kvalitní olej. Jádra tak trochu připomínají mozek a mozku také skutečně prospívají. Mají vysokou energetickou hodnotu - až 650 kcal ve 100 gramech. Obsahují mnoho tzv.. zdravého tuku, jsou zdrojem bílkovin, vitaminu E, B1, B6, soli kyseliny listové, minerálů jako je selen, fosfor, hořčík, sodík. Díky tomuto složení mohou působit výborně na odbourávání cholesterolu, proti kornatění tepen, vysokému krevnímu tlaku. Olej je také zdrojem nenasycených mastných kyselin, které mohou působit proti vzniku aterosklerózy. Ve studené kuchyni se používají do sladkých jídel, k ochucení salátů.  

Dávkování : vnitřně - ráno (nalačno) a večer (před spaním) jednu čajovou lžičku studená kuchyně-podle chuti a množství jídla, venkovní použití - podle potřeby.

Zobrazit více
259 Kč
Cena za měrnou jednotku (kg nebo l): 1 036,00 Kč
(ks)
Skladem
3 kusy
U Vás ve středu, 11. prosince.

Složení

100% olej z vlašských ořechů za studena lisovaný*

*) produkt kontrolovaného ekologického zemědělství


Údaje o energetické hodnotě a obsahu živin na 100g nebo 100ml

energetická hodnota (kJ/kcal) 3667 /873
tuky (g) 91
z toho nasycené mastné kyseliny (g) 7

Skladování a použití

Skladujte v temnu a při teplotě do 22 °C.

100% za studena lisovaný olej z jader vlašského ořechu - jednodruhový.

Olej z jader vlašského ořechu je vysoce kvalitní olej. Jádra tak trochu připomínají mozek a mozku také skutečně prospívají. Mají vysokou energetickou hodnotu - až 650 kcal ve 100 gramech. Obsahují mnoho tzv.. zdravého tuku, jsou zdrojem bílkovin, vitaminu E, B1, B6, soli kyseliny listové, minerálů jako je selen, fosfor, hořčík, sodík. Díky tomuto složení mohou působit výborně na odbourávání cholesterolu, proti kornatění tepen, vysokému krevnímu tlaku. Olej je také zdrojem nenasycených mastných kyselin, které mohou působit proti vzniku aterosklerózy. Ve studené kuchyni se používají do sladkých jídel, k ochucení salátů.  

Dávkování : vnitřně - ráno (nalačno) a večer (před spaním) jednu čajovou lžičku studená kuchyně-podle chuti a množství jídla, venkovní použití - podle potřeby.