Nutrikaše probiotic jablko a skořice 3x60g

Další obrázky

8595054908010

Nutrikaše probiotic jablko a skořice 3x60g

Nutrikaše probiotic je chutná, snadno připravitelná instantní rýžová kaše s kousky sušených jablek a skořicí, bez lepku a laktózy. Vhodná pro jedince s výživovým omezením při nesnášenlivosti lepku, intoleranci na laktózu, zájemce o racionální stravování, rekonvalescenty nebo jako ekonomická alternativa ke snídani, večeři nebo svačině.

Nutrikaše neobsahují laktózu a jsou přirozeně bezlepkové. Jsou zaměřeny na skupinu konzumentů, kteří mají výživové omezení nebo přímo alergii na některé základní složky potravin, jsou vhodné pro celiatiky a jedince s intolerancí k laktóze kravského mléka.

Obsahuje 10 vitaminů a minerální prvky. Biotin, mangan, niacin, vitamin C, B12, B6, B2, zinek a železo přispívají k normálnímu energetickému metabolismu. Vitaminů B12, B6, C a železo podporují běžnou funkci imunitního systému a přispívají k normální činnosti nervové soustavy. Mangan, vitamin C a E přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem.

Jedna porce obsahuje 5 miliard probiotických baktérií Bacillus coagulans. Tyto bakterie spolu s obsaženou vlákninou vytvářejí symbiotický vztah. Přirozené zapouzdření obsažených baktérií zaručuje jejich konstantní množství v průběhu celé trvanlivosti výrobku i bez nutnosti skladování v chladničce.

K přislazení je používán ovocný cukr – monosacharid fruktóza. Fruktóza má příznivější glykemický index a běžně se vyskytuje ve zralém ovoci.

Pro podporu trávení jsou obohaceny o vysoký obsah kvalitní vlákniny z čekanky. Jedna porce průměrně obsahuje 6 % vlákniny inulin.

Přidané kousky jablek jsou lyofilizovány – sušeny hlubokým mrazem a za velmi nízkého tlaku, díky tomuto procesu je zachována jak původní struktura, tak i chuť, všechny minerály a vitamíny, které jsou v daných potravinách obsaženy.

Obsah sáčku zalijeme 150 ml horké vody o teplotě 80 °C a dobře rozmícháme. Po 3-5 minutách je kaše připravena ke konzumaci. Nedoporučujeme používat vodu vřelou, z důvodu neblahého vlivu na obsažené probiotické kultury Bacillus coagulans. Při vyšších teplotách se část bakterií znehodnotí a jejich efektivita se může snížit.

Zobrazit více
75 Kč
Cena za měrnou jednotku (kg nebo l): 416,70 Kč
(ks)
Skladem
více než 5 kusů
U Vás ve středu, 01. května.

Země původu

Česká republika

Složení

Extrudovaná rýžová mouka 32,9 %, glukózový sirup, slunečnicový olej, fruktóza 8,5%, vláknina inulin 6,2 %, sušená jablka 6%, modikovaný kukuřičný škrob, sójový bílkovinný izolát, skořice 0,7%, stabilizátor E340, kaseinát sodný, aroma, protispékavá látka oxid křemičitý, emulgátor E 471, probiotická kultura Bacillus coagulans (5 mld/porce), vitamínový a minerální komplex, jedlá sůl, kyselina: kyselina citronová, barvivo karoteny.


Údaje o energetické hodnotě a obsahu živin na 100g nebo 100ml

energetická hodnota (kJ/kcal) 1728 /411
tuky (g) 11
z toho nasycené mastné kyseliny (g) 1.10
sacharidy (g) 70
z toho cukry (g) 16
vláknina (g) 6.80
bílkoviny (g) 4.50

Nutrikaše probiotic je chutná, snadno připravitelná instantní rýžová kaše s kousky sušených jablek a skořicí, bez lepku a laktózy. Vhodná pro jedince s výživovým omezením při nesnášenlivosti lepku, intoleranci na laktózu, zájemce o racionální stravování, rekonvalescenty nebo jako ekonomická alternativa ke snídani, večeři nebo svačině.

Nutrikaše neobsahují laktózu a jsou přirozeně bezlepkové. Jsou zaměřeny na skupinu konzumentů, kteří mají výživové omezení nebo přímo alergii na některé základní složky potravin, jsou vhodné pro celiatiky a jedince s intolerancí k laktóze kravského mléka.

Obsahuje 10 vitaminů a minerální prvky. Biotin, mangan, niacin, vitamin C, B12, B6, B2, zinek a železo přispívají k normálnímu energetickému metabolismu. Vitaminů B12, B6, C a železo podporují běžnou funkci imunitního systému a přispívají k normální činnosti nervové soustavy. Mangan, vitamin C a E přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem.

Jedna porce obsahuje 5 miliard probiotických baktérií Bacillus coagulans. Tyto bakterie spolu s obsaženou vlákninou vytvářejí symbiotický vztah. Přirozené zapouzdření obsažených baktérií zaručuje jejich konstantní množství v průběhu celé trvanlivosti výrobku i bez nutnosti skladování v chladničce.

K přislazení je používán ovocný cukr – monosacharid fruktóza. Fruktóza má příznivější glykemický index a běžně se vyskytuje ve zralém ovoci.

Pro podporu trávení jsou obohaceny o vysoký obsah kvalitní vlákniny z čekanky. Jedna porce průměrně obsahuje 6 % vlákniny inulin.

Přidané kousky jablek jsou lyofilizovány – sušeny hlubokým mrazem a za velmi nízkého tlaku, díky tomuto procesu je zachována jak původní struktura, tak i chuť, všechny minerály a vitamíny, které jsou v daných potravinách obsaženy.

Obsah sáčku zalijeme 150 ml horké vody o teplotě 80 °C a dobře rozmícháme. Po 3-5 minutách je kaše připravena ke konzumaci. Nedoporučujeme používat vodu vřelou, z důvodu neblahého vlivu na obsažené probiotické kultury Bacillus coagulans. Při vyšších teplotách se část bakterií znehodnotí a jejich efektivita se může snížit.