NutriFree: Směs na pečivo 1kg

Další obrázky

8008696021189

NutriFree: Směs na pečivo 1kg

Vyvážená směs kvalitních surovin pro bezlepkové pečení. Přirozeně bez laktózy.

Příprava:

Suroviny:

500 g Bezlepkové směsi na pečivo, 380 – 400 g vody, 15 g čerstvého droždí, 5 g jemné soli, 20 g extra panenského olivového oleje

Postup:

  • rozpusťte droždí ve vlažné vodě
  • dejte bezlepkovou směs do mísy a pomalu vmíchejte rozpuštěné droždí, přidejte olej a sůl a důkladně promíchejte (homogenní těsto)
  • vytvarujte do koule a nechte vykynout 1,5 hodiny při pokojové teplotě
  • dejte si na ruku trochu mouky a vytvarujte těsto do tvaru bochníku
  • bochník umístěte na plech na pečící papír a nechte kynout dalších 20 minut
  • pečte 30 – 40 minut v předehřáté troubě na 180-200 ° C
  • před podáváním nechte vychladnout
Zobrazit více
121 Kč
Cena za měrnou jednotku (kg nebo l): 121,00 Kč
(ks)
Skladem
3 kusy
U Vás v pátek, 26. dubna.

Složení

kukuřičný škrob, rýžová mouka, tapiokový škrob, cukr, rostlinná vláknina, sůl, zahušťovadla: guarová mouka a E464; extrakt z kvasnic

Údaje o energetické hodnotě a obsahu živin na 100g nebo 100ml

energetická hodnota (kJ/kcal) 1536 /366
tuky (g) 0.9
z toho nasycené mastné kyseliny (g) 0.3
sacharidy (g) 85.7
z toho cukry (g) 3.6
vláknina (g) 1.9
bílkoviny (g) 1.8

Skladování a použití

Uchovejte v suchu a chraňte před teplem.

Vyvážená směs kvalitních surovin pro bezlepkové pečení. Přirozeně bez laktózy.

Příprava:

Suroviny:

500 g Bezlepkové směsi na pečivo, 380 – 400 g vody, 15 g čerstvého droždí, 5 g jemné soli, 20 g extra panenského olivového oleje

Postup:

  • rozpusťte droždí ve vlažné vodě
  • dejte bezlepkovou směs do mísy a pomalu vmíchejte rozpuštěné droždí, přidejte olej a sůl a důkladně promíchejte (homogenní těsto)
  • vytvarujte do koule a nechte vykynout 1,5 hodiny při pokojové teplotě
  • dejte si na ruku trochu mouky a vytvarujte těsto do tvaru bochníku
  • bochník umístěte na plech na pečící papír a nechte kynout dalších 20 minut
  • pečte 30 – 40 minut v předehřáté troubě na 180-200 ° C
  • před podáváním nechte vychladnout