NutriFree: Směs na křehké pečivo 1kg

Další obrázky

8008696027808

NutriFree: Směs na křehké pečivo 1kg

Vyvážená směs kvalitních ingrediencí pro přípravu klasického bílého bezlepkového pečiva. Bez lepku, bez pšeničného škrobu, mléka a vejce. Přirozeně bez laktózy. Příprava Potřebujete: 500g Mix, 380/400g vody, 15g čerstvého droždí, 5g jemné soli, 20g extra panenský olivový olej. Postup jak připravit chleba: rozpusťte droždí ve vlažné vodě. Nasypte mouku do mísy a pomalu vmíchejte rozpuštěné droždí. Přidejte olej a sůl a důkladně promíchejte, dokud nezískáte homogenní těsto. Vytvarujte do tvaru koule a nechte vykynout po dobu 1,5 hodiny při pokojové teplotě. Vezměte těsto, na ruku si dejte trochu mouky a vytvarujte těsto do tvaru bochníku. Umístěte chleba na pečící papír na plech a nechte kynout dalších 20 minut. Pečeme v předehřáté troubě na 180-200 ° C po dobu 30-40 minut. Po vyjmutí z trouby ponechte chleba před podáváním vychladnout
Zobrazit více
133 Kč
Cena za měrnou jednotku (kg nebo l): 133,00 Kč
(ks)
Skladem
3 kusy
U Vás v pondělí, 16. září.

Složení

Kukuřičný škrob, rýžová mouka, tapioka, cukr, psylliová vláknina, sůl, zahušťovadla: guarová guma a E464.

Údaje o energetické hodnotě a obsahu živin na 100g nebo 100ml

energetická hodnota (kJ/kcal) 1536 /366
tuky (g) 0.9
z toho nasycené mastné kyseliny (g) 0.3
sacharidy (g) 86
z toho cukry (g) 3.6
vláknina (g) 1.9
bílkoviny (g) 1.8

Skladování a použití

Uchovejte v suchu a chraňte před teplem.

Upozornění pro alergiky

Může obsahovat stopy hořčice a sóji.
Vyvážená směs kvalitních ingrediencí pro přípravu klasického bílého bezlepkového pečiva. Bez lepku, bez pšeničného škrobu, mléka a vejce. Přirozeně bez laktózy. Příprava Potřebujete: 500g Mix, 380/400g vody, 15g čerstvého droždí, 5g jemné soli, 20g extra panenský olivový olej. Postup jak připravit chleba: rozpusťte droždí ve vlažné vodě. Nasypte mouku do mísy a pomalu vmíchejte rozpuštěné droždí. Přidejte olej a sůl a důkladně promíchejte, dokud nezískáte homogenní těsto. Vytvarujte do tvaru koule a nechte vykynout po dobu 1,5 hodiny při pokojové teplotě. Vezměte těsto, na ruku si dejte trochu mouky a vytvarujte těsto do tvaru bochníku. Umístěte chleba na pečící papír na plech a nechte kynout dalších 20 minut. Pečeme v předehřáté troubě na 180-200 ° C po dobu 30-40 minut. Po vyjmutí z trouby ponechte chleba před podáváním vychladnout