Miso instantní polévka jemně bílá s tofu 10g

Další obrázky

8595617902288

Miso instantní polévka jemně bílá s tofu 10g

Miso polévka patří neodmyslitelně k japonské kuchyni. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sójových bobů, soli a obvykle i druhu obilí s názvem "miso". Pasta se vyrábí stoletým způsobem tak, že vybrané sójové boby jsou zatěžkány kamenem a fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích. Přípravu tradiční japonské polévky můžete mít ulehčenou díky této instantní směsi.

Společnost Muso byla založena před 30 lety dle základních principů makrobiotiky, což je specifický způsob stravování a životního stylu. Firma si velmi zakládá na kvalitě a využívá tradičních výrobních procesů. Suroviny použité na výrobu produktů nejsou geneticky modifikované.

Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.

Zobrazit více
28 Kč
Cena za měrnou jednotku (kg nebo l): 2 800,00 Kč
Není skladem

Složení

sójové boby, rýže, mořská sůl, sušená zelená cibulka, kuzu, nigari

Údaje o energetické hodnotě a obsahu živin na 100g nebo 100ml

energetická hodnota (kJ/kcal) 1356 /323
tuky (g) 13
z toho nasycené mastné kyseliny (g) 2.2
sacharidy (g) 19
z toho cukry (g) 13
bílkoviny (g) 25

Skladování a použití

Skladujte v suchu v uzavřeném obalu. Nevystavujte přímým slunečním paprskům.

Upozornění pro alergiky

Obsahuje lepek a sóju.

Miso polévka patří neodmyslitelně k japonské kuchyni. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sójových bobů, soli a obvykle i druhu obilí s názvem "miso". Pasta se vyrábí stoletým způsobem tak, že vybrané sójové boby jsou zatěžkány kamenem a fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích. Přípravu tradiční japonské polévky můžete mít ulehčenou díky této instantní směsi.

Společnost Muso byla založena před 30 lety dle základních principů makrobiotiky, což je specifický způsob stravování a životního stylu. Firma si velmi zakládá na kvalitě a využívá tradičních výrobních procesů. Suroviny použité na výrobu produktů nejsou geneticky modifikované.

Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.