Miso hatcho 400g

Další obrázky

4958325000242

Miso hatcho 400g

Miso neodmyslitelně patří k japonské kuchyni, má charakteristickou sytou chuť a tmavou barvu. K výrobě Hatcho Miso Muso (miso ze sóji) se používají celé sójové boby. Miso je vyráběno tradičním způsobem, stejně jako před mnoha sty lety. Vybrané sójové boby zatěžkány kamenem fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích. Miso obsahuje řadu minerálů, vitaminů a celkově povzbuzuje organizmus. Látky obsažené v Misu mají příznivý vliv na trávení jiných potravin a podporují dobrou funkci trávicích šťáv v žaludku. Dále pomáhají odstraňovat nežádoucí mikroorganismy v zažívacím traktu. Vhodné pro vegany a vegetariány.

Návod k přípravě: Používejte do polévek, omáček, zálivek, k dochucení zeleniny, pro úpravu mořských řas. Rozmíchejte požadované množství ve vlažné vodě nebo zeleninovém vývaru. Miso by nemělo projít varem, a proto přidávejte Miso vždy na konec vaření a pokrm nechte před podáváním chvíli stát.

Zobrazit více
150 Kč
Cena za měrnou jednotku (kg nebo l): 375,00 Kč
(ks)
Skladem
více než 5 kusů
U Vás ve čtvrtek, 18. července.

Složení

sójové boby 54%, voda, mořská sůl 10,5%, pražená ječmenná mouka, fermentační činidlo (Aspergillus oryzae)

Údaje o energetické hodnotě a obsahu živin na 100g nebo 100ml

energetická hodnota (kJ/kcal) 875 /208
tuky (g) 6.6
z toho nasycené mastné kyseliny (g) 0.9
sacharidy (g) 11.1
z toho cukry (g) 0.6
bílkoviny (g) 22.7

Skladování a použití

Bez zvláštních požadavků na skladování.

Upozornění pro alergiky

Obsahuje lepek a sóju.

Miso neodmyslitelně patří k japonské kuchyni, má charakteristickou sytou chuť a tmavou barvu. K výrobě Hatcho Miso Muso (miso ze sóji) se používají celé sójové boby. Miso je vyráběno tradičním způsobem, stejně jako před mnoha sty lety. Vybrané sójové boby zatěžkány kamenem fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích. Miso obsahuje řadu minerálů, vitaminů a celkově povzbuzuje organizmus. Látky obsažené v Misu mají příznivý vliv na trávení jiných potravin a podporují dobrou funkci trávicích šťáv v žaludku. Dále pomáhají odstraňovat nežádoucí mikroorganismy v zažívacím traktu. Vhodné pro vegany a vegetariány.

Návod k přípravě: Používejte do polévek, omáček, zálivek, k dochucení zeleniny, pro úpravu mořských řas. Rozmíchejte požadované množství ve vlažné vodě nebo zeleninovém vývaru. Miso by nemělo projít varem, a proto přidávejte Miso vždy na konec vaření a pokrm nechte před podáváním chvíli stát.