Mandle v ruby čokoládě 100g

Další obrázky

8596443015494

Mandle v ruby čokoládě 100g

Spojení mandlí a ruby čokolády přináší lahodnou chuť. Ruby čokoláda vznikne smícháním kakaového másla, plnotučného mléka, cukru a vanilkového aroma. Pod čokoládovou polevou naleznete mandle, které jsou velmi bohaté na hořčík, který v kombinaci s vápníkem našemu tělu zaručuje pevnost nehtů, vlasů a zdravou pokožku. Dále je hořčík potřeba pro správnou činnost srdce a nervové soustavy, proto je konzumace mandlí často doporučována při nejrůznějších psychických poruchách a neurózách. Mandle pro nás však nejsou významné pouze díky vysokému obsahu hořčíku, ale jsou také bohaté na vápník, draslík, zinek, fosfor, proteiny, vitamin B1, B2, B3, B6 a E. Pravidelná konzumace mandlí proto příznivě působí proti demineralizaci kostí nebo osteoporóze, dodává kostem a svalům pevnost a pomáhá nám překonávat únavu a deprese.
Zobrazit více
59 Kč
Cena za měrnou jednotku (kg nebo l): 590,00 Kč
(ks)
Skladem
3 kusy
U Vás v pondělí, 01. dubna.

Složení

ruby čokoláda 68 % (cukr, kakaové máslo, sušené mléko plnotučné, kakaová hmota, emulgátor sojový lecitin E322, kyselina citronová E330, přírodní vanilkové aroma), mandle 30 % (mandle, slunečnicový olej), 1,9% leštící činidla (glukózový sirup, arabská guma E414), 0,1% šelak E904

Údaje o energetické hodnotě a obsahu živin na 100g nebo 100ml

energetická hodnota (kJ/kcal) 2393 /570
tuky (g) 40.7
z toho nasycené mastné kyseliny (g) 16.2
sacharidy (g) 40.1
z toho cukry (g) 37.2
vláknina (g) 3.7
bílkoviny (g) 10.4

Skladování a použití

Skladujte v suchu při teplotě nejvýše 22 °C a relativní vlhkosti 70 %.

Upozornění pro alergiky

Alergeny: produkt obsahuje mléko (laktózu), sojové boby (nebo výrobky z nich), skořápkové plody (nebo výrobky z nich) a může obsahovat stopy jádra podzemnice olejné a stopy obilovin (lepku).

Dávkování a způsob užití

K přímé spotřebě.
Spojení mandlí a ruby čokolády přináší lahodnou chuť. Ruby čokoláda vznikne smícháním kakaového másla, plnotučného mléka, cukru a vanilkového aroma. Pod čokoládovou polevou naleznete mandle, které jsou velmi bohaté na hořčík, který v kombinaci s vápníkem našemu tělu zaručuje pevnost nehtů, vlasů a zdravou pokožku. Dále je hořčík potřeba pro správnou činnost srdce a nervové soustavy, proto je konzumace mandlí často doporučována při nejrůznějších psychických poruchách a neurózách. Mandle pro nás však nejsou významné pouze díky vysokému obsahu hořčíku, ale jsou také bohaté na vápník, draslík, zinek, fosfor, proteiny, vitamin B1, B2, B3, B6 a E. Pravidelná konzumace mandlí proto příznivě působí proti demineralizaci kostí nebo osteoporóze, dodává kostem a svalům pevnost a pomáhá nám překonávat únavu a deprese.