Mandle v jogurtové polevě 100g

Další obrázky

8596443005938

Mandle v jogurtové polevě 100g

Mandloň patří mezi stromy vynikající svým bohatým květenstvím, které plodí peckovice se zeleným chlupatým povrchem. Uvnitř peckovic najdeme zploštělé semeno s dírkovaným povrchem, které skrývá oblíbená jádra mandlí. Mandle jsou velmi bohaté na hořčík, který v kombinaci s vápníkem našemu tělu zaručuje pevnost nehtů, vlasů a zdravou pokožku. Dále je hořčík potřeba pro správnou činnost srdce a nervové soustavy, proto je konzumace mandlí často doporučována při nejrůznějších psychických poruchách a neurózách. Mandle pro nás však nejsou významné pouze díky vysokému obsahu hořčíku, ale jsou také bohaté na proteiny, vitamin B1, B6 a E. Pravidelná konzumace mandlí proto příznivě působí proti demineralizaci kostí nebo osteoporóze, dodává kostem a svalům pevnost a pomáhá nám překonávat únavu a deprese.
Zobrazit více
39 Kč
Cena za měrnou jednotku (kg nebo l): 390,00 Kč
Není skladem

Složení

jogurtová poleva 68 % (cukr, rostlinný tuk palmový, syrovátka z mléka, rýžová mouka, jogurtový pudr z mléka 3 %, slunečnicový lecitin E322, arabská guma, šelak E904), mandle 32 %.

Údaje o energetické hodnotě a obsahu živin na 100g nebo 100ml

energetická hodnota (kJ/kcal) 2384 /568
tuky (g) 37.8
z toho nasycené mastné kyseliny (g) 13.6
sacharidy (g) 46.3
z toho cukry (g) 43.1
vláknina (g) 3.8
bílkoviny (g) 9.8

Skladování a použití

Skladujte v suchu při teplotě do 25˚C.

Upozornění pro alergiky

Produkt obsahuje skořápkové plody a výrobky z nich, mléko (laktóza) a výrobky z něj a může obsahovat jádra podzemnice olejné.
Mandloň patří mezi stromy vynikající svým bohatým květenstvím, které plodí peckovice se zeleným chlupatým povrchem. Uvnitř peckovic najdeme zploštělé semeno s dírkovaným povrchem, které skrývá oblíbená jádra mandlí. Mandle jsou velmi bohaté na hořčík, který v kombinaci s vápníkem našemu tělu zaručuje pevnost nehtů, vlasů a zdravou pokožku. Dále je hořčík potřeba pro správnou činnost srdce a nervové soustavy, proto je konzumace mandlí často doporučována při nejrůznějších psychických poruchách a neurózách. Mandle pro nás však nejsou významné pouze díky vysokému obsahu hořčíku, ale jsou také bohaté na proteiny, vitamin B1, B6 a E. Pravidelná konzumace mandlí proto příznivě působí proti demineralizaci kostí nebo osteoporóze, dodává kostem a svalům pevnost a pomáhá nám překonávat únavu a deprese.