Lněná mouka 400g

Další obrázky

8594158037749

Lněná mouka 400g

Výrobce: Wolfberry

Odtučněná lněná mouka, kterou ocení nejen bezlepkaři, vegani, ale také aktivní sportovci. Lněné semínko jídelníček významně obohatí o potřebné bílkoviny a vlákninu.

Jak používat lněnou mouku Výborně se dá využít jako zahuštění polévek nebo omáček. Lněná mouka vhodná přísada do chleba, těsta nebo jakéhokoliv pečiva. Lněnou mouku můžete přidat rovněž do proteinových nápojů, jogurtů a tvarohu. Mouku doporučujeme při vaření či pečení míchat s jinou.

Charakteristika lněné mouky Bohatá na rostlinné bílkoviny  Obsahuje minimální podíl sacharidů  Vysoký obsah vlákniny, vitaminů skupiny B a hořčíku

Lněná mouka je bezlepková. Semínka jsou zpracována vysokou teplotou při procesu extrudace. Výrobek je umlet na patřičnou hrubost. Lněná mouka je poté lépe stravitelná.

Lněná mouka nebo přímo lněná semínka jsou často vyhledávany právě lidmi, kteří nepřijímají bílkoviny z živočišných produktů, jako jsou např.: vegetariáni, vegani nebo třeba sportovci, kteří mají zvýšenou spotřebu.

Dávkování lněné mouky Doporučuje se jedna polévková lžíce lněné mouky denně. Užití většího množství může mít projímavé účinky.

Zobrazit více
54 Kč
Cena za měrnou jednotku (kg nebo l): 135,00 Kč
Není skladem

Země původu

Česká republika

Složení

odtučněné lněné semínko

Údaje o energetické hodnotě a obsahu živin na 100g nebo 100ml

energetická hodnota (kJ/kcal) 1600 /381
tuky (g) 14.6
z toho nasycené mastné kyseliny (g) 1.8
sacharidy (g) 7.2
z toho cukry (g) 1.9
vláknina (g) 38.6
bílkoviny (g) 37

Skladování a použití

Lněnou mouku skladujte v suchu a temnu.

Upozornění pro alergiky

Může obsahovat stopy lepku. Obsah lepku max. 20 mg/kg. Produkt splňuje požadavky pro potravinu "bez lepku" dle Prováděcího nařízení komise (EU) č. 828/2014.

Odtučněná lněná mouka, kterou ocení nejen bezlepkaři, vegani, ale také aktivní sportovci. Lněné semínko jídelníček významně obohatí o potřebné bílkoviny a vlákninu.

Jak používat lněnou mouku Výborně se dá využít jako zahuštění polévek nebo omáček. Lněná mouka vhodná přísada do chleba, těsta nebo jakéhokoliv pečiva. Lněnou mouku můžete přidat rovněž do proteinových nápojů, jogurtů a tvarohu. Mouku doporučujeme při vaření či pečení míchat s jinou.

Charakteristika lněné mouky Bohatá na rostlinné bílkoviny  Obsahuje minimální podíl sacharidů  Vysoký obsah vlákniny, vitaminů skupiny B a hořčíku

Lněná mouka je bezlepková. Semínka jsou zpracována vysokou teplotou při procesu extrudace. Výrobek je umlet na patřičnou hrubost. Lněná mouka je poté lépe stravitelná.

Lněná mouka nebo přímo lněná semínka jsou často vyhledávany právě lidmi, kteří nepřijímají bílkoviny z živočišných produktů, jako jsou např.: vegetariáni, vegani nebo třeba sportovci, kteří mají zvýšenou spotřebu.

Dávkování lněné mouky Doporučuje se jedna polévková lžíce lněné mouky denně. Užití většího množství může mít projímavé účinky.