Labeta: Směs na bezlepkový chléb slunečnicový 500g

Další obrázky

8594009165102

Labeta: Směs na bezlepkový chléb slunečnicový 500g

Výrobce: Labeta, a.s.

Směs pro přípravu oblíbeného bezlepkového slunečnicového chleba ke každodenní konzumaci. Pro přípravu v klasické troubě přidáme vodu, droždí, zpracujeme těsto, necháme cca 70 min. kynout a pečeme při 170–180 °C asi 60 minut. Při použití domácí elektrické pekárny doporučujme program s dobou přípravy cca 2 hodiny.

Návod k použití

Oba sáčky smícháme, přidáme 400–420 ml vlažné vody. Elektrickým hnětačem v míse vypracujeme těsto, které vložíme do vymazané a bezlepkovou moukou vysypané chlebíčkové (nebo menší dortové) formy a necháme v teple 60–75 minut kynout.
Pečeme při teplotě 170–180 °C asi 60 minut.

Příprava v domácí pekárně: Do domácí pekárny nalijeme 400–420 ml vlažné vody (nepoužívejte vody více než doporučené množství, těsto při míchání řídne). Nasypeme směs na chleba, přidáme sušené droždí a zapneme program s dobou trvání cca 2 hodiny (Rychlý, Sprint, Gluten free apod.). Doporučujeme po zamíchání těsto ze stran stáhnout stěrkou ke středu. Pekárna zajistí zamíchání, vykynutí a upečení chleba bez vaší pomoci.

Zobrazit více
51 Kč
Cena za měrnou jednotku (kg nebo l): 102,00 Kč
(ks)
Skladem
5 kusů
U Vás v pátek, 26. dubna.

Země původu

Česká republika

Složení

bramborový škrob, rýžová mouka, slunečnicové semínko 9 %, kukuřičná mouka, kukuřičný škrob, sušené droždí (pekařské droždí, emulgátor: sorbitanmonostearát), jedlá sůl, zahušťovadlo: guma guar, kmín, cukr, rostlinná vláknina, barvivo: amoniakový karamel, kyselina citronová

Údaje o energetické hodnotě a obsahu živin na 100g nebo 100ml

energetická hodnota (kJ/kcal) 1002 /239
tuky (g) 5.8
z toho nasycené mastné kyseliny (g) 1.6
sacharidy (g) 43
z toho cukry (g) 0.5
vláknina (g) 2.3
bílkoviny (g) 3.3

Skladování a použití

Skladujte v suchu v uzavřeném obalu. Chraňte před teplem a přímým slunečním zářením.

Směs pro přípravu oblíbeného bezlepkového slunečnicového chleba ke každodenní konzumaci. Pro přípravu v klasické troubě přidáme vodu, droždí, zpracujeme těsto, necháme cca 70 min. kynout a pečeme při 170–180 °C asi 60 minut. Při použití domácí elektrické pekárny doporučujme program s dobou přípravy cca 2 hodiny.

Návod k použití

Oba sáčky smícháme, přidáme 400–420 ml vlažné vody. Elektrickým hnětačem v míse vypracujeme těsto, které vložíme do vymazané a bezlepkovou moukou vysypané chlebíčkové (nebo menší dortové) formy a necháme v teple 60–75 minut kynout.
Pečeme při teplotě 170–180 °C asi 60 minut.

Příprava v domácí pekárně: Do domácí pekárny nalijeme 400–420 ml vlažné vody (nepoužívejte vody více než doporučené množství, těsto při míchání řídne). Nasypeme směs na chleba, přidáme sušené droždí a zapneme program s dobou trvání cca 2 hodiny (Rychlý, Sprint, Gluten free apod.). Doporučujeme po zamíchání těsto ze stran stáhnout stěrkou ke středu. Pekárna zajistí zamíchání, vykynutí a upečení chleba bez vaší pomoci.