Labeta: Rychlá pánev indická 130g

Další obrázky

8594009167199

Labeta: Rychlá pánev indická 130g

Výrobce: Labeta, a.s.

Indická rychlá pánev je kvalitní low carb pečivo bez lepku a laktózy, obohacené o bylinky. Placku připravíte každé ráno čerstvou velmi rychle a vytvoříte s ní skvělá jídla.

Upečenou placku můžeme jíst jen tak, plněnou jako sendvič nebo s ní pracujeme jako s korpusem na slaný dort. Plníme nebo zdobíme jí podle své chuti, ale pokud ji  přizdobíme kurkumou, kari nebo koriandrem, získáme voňavé a Indií inspirované jídlo. 

Balení obsahuje 114 g směsi a 6 g sušeného droždí.

Návod na přípravu:

1. Suchou směs a přibalené droždí zamícháme vidličkou se 150 ml teplé vody (asi 37 °C) a 1 vejcem.
2. Malou pánev o průměru 20 cm vytřeme olejem a vysypeme vrchovatou lžící bezlepkové mouky.
3. Pánev zakryjeme poklicí a nahřejeme na středně vyšším stupni (asi 4 minuty).
4. Vložíme těsto do pánve, pomocí vlhké lžíce rozprostřeme a pod poklicí pečeme asi 8 minut. Poté pomocí talíře korpus otočíme a opět dopečeme pod poklicí asi 4 minuty.
5. Hotovou placku vyjmeme, přebytečnou mouku z povrchu odstraníme a zdobíme podle své chuti.

Zobrazit více
65 Kč
Cena za měrnou jednotku (kg nebo l): 500,00 Kč
Není skladem

Země původu

Česká republika

Složení

Cizrnová mouka, lněná mouka, pohanková mouka, sušená zelenina v různém poměru (rajčata, mrkev, cibule, pastiňák, celer, paprika, česnek, pažitka, petrželová nať), sušené droždí (pekařské droždí, emulgátor: sorbitanmonostearát), chia semena (Salvia hispanica), směs koření (kurkuma, kmín, koriandr, chilli, skořice), jedlá sůl, citronová kůra, extrakty koření.

Údaje o energetické hodnotě a obsahu živin na 100g nebo 100ml

energetická hodnota (kJ/kcal) 1475 /351
tuky (g) 6.9
z toho nasycené mastné kyseliny (g) 0.6
sacharidy (g) 42
z toho cukry (g) 7.2
vláknina (g) 19
bílkoviny (g) 21

Skladování a použití

Skladujte v suchu a chladu, mimo dosah slunečního záření.

Upozornění pro alergiky

Může obsahovat mléko, skořápkové plody, sóju, vejce a hořčici.

Indická rychlá pánev je kvalitní low carb pečivo bez lepku a laktózy, obohacené o bylinky. Placku připravíte každé ráno čerstvou velmi rychle a vytvoříte s ní skvělá jídla.

Upečenou placku můžeme jíst jen tak, plněnou jako sendvič nebo s ní pracujeme jako s korpusem na slaný dort. Plníme nebo zdobíme jí podle své chuti, ale pokud ji  přizdobíme kurkumou, kari nebo koriandrem, získáme voňavé a Indií inspirované jídlo. 

Balení obsahuje 114 g směsi a 6 g sušeného droždí.

Návod na přípravu:

1. Suchou směs a přibalené droždí zamícháme vidličkou se 150 ml teplé vody (asi 37 °C) a 1 vejcem.
2. Malou pánev o průměru 20 cm vytřeme olejem a vysypeme vrchovatou lžící bezlepkové mouky.
3. Pánev zakryjeme poklicí a nahřejeme na středně vyšším stupni (asi 4 minuty).
4. Vložíme těsto do pánve, pomocí vlhké lžíce rozprostřeme a pod poklicí pečeme asi 8 minut. Poté pomocí talíře korpus otočíme a opět dopečeme pod poklicí asi 4 minuty.
5. Hotovou placku vyjmeme, přebytečnou mouku z povrchu odstraníme a zdobíme podle své chuti.