Labeta: Mazanec bezlepkový 500g

Další obrázky

8594009164020

Labeta: Mazanec bezlepkový 500g

Výrobce: Labeta, a.s.

Sypká směs na přípravu mazance vhodného pro celiaky. Doporučujeme přípravu v domácí pekárně, program s dobou přípravy cca 3 hodiny. Při pečení v troubě nejprve vypracujeme těsto, které necháme 50-70 minut kynout, vytvoříme mazanec, potřeme ho rozšlehaným vejcem, a pečeme při 170–180 °C asi 45–50 minut.

Návod k použití
Zobrazit více
59 Kč
Cena za měrnou jednotku (kg nebo l): 118,00 Kč
(ks)
Skladem
více než 5 kusů
U Vás v úterý, 30. dubna.

Země původu

Česká republika

Složení

cukr, kukuřičný škrob, rýžová mouka, bramborové vločky (bramborové vločky, emulgátor: mono- a diglyceridy mastných kyselin, stabilizátor: difosforečnany, antioxidant: estery mastných kyselin s kyselinou askorbovou, antioxidant: disiřičitan sodný, barvivo: kurkumin), kukuřičná mouka, sušená mlécná směs (palmový tuk, sušená syrovátka, glukozový sirup, sušené odtučněné mléko, stabilizátor: trifosforečnany, protispékavá látka: fosforečnan vápenatý), zahušťovadlo: guma guar, droždí, jedlá sůl, látka zlepšující mouku: fosforečnany vápenaté, aroma

Údaje o energetické hodnotě a obsahu živin na 100g nebo 100ml

energetická hodnota (kJ/kcal) 1320 /314
tuky (g) 12
z toho nasycené mastné kyseliny (g) 7.9
sacharidy (g) 48.1
z toho cukry (g) 16
vláknina (g) 0.7
bílkoviny (g) 3.4

Skladování a použití

Skladujte v suchu v uzavřeném obalu. Chraňte před teplem a přímým slunečním zářením.

Upozornění pro alergiky

Obsahuje mléko.

Sypká směs na přípravu mazance vhodného pro celiaky. Doporučujeme přípravu v domácí pekárně, program s dobou přípravy cca 3 hodiny. Při pečení v troubě nejprve vypracujeme těsto, které necháme 50-70 minut kynout, vytvoříme mazanec, potřeme ho rozšlehaným vejcem, a pečeme při 170–180 °C asi 45–50 minut.

Návod k použití