Labeta: Dětské řezy bezlepkové 290g

Další obrázky

8594009160848

Labeta: Dětské řezy bezlepkové 290g

Výrobce: Labeta, a.s.

Směs na přípravu bezpekových řezů vhodných pro děti.

Návod k použití:

Korpus: Směs na korpus, 2 vejce, 90 g hodně změklého másla a 250 ml vlažného mléka šleháme elektrickým šlehačem cca 2–3 minuty do hladkého těsta. Těsto rozetřeme do stejnoměrné vrstvy na plech vyložený pečícím papírem nebo vymazaný a bezlepkovou moukou vysypaný plech. Pečeme v předehřáté troubě při 180 °C asi 10 minut. Po zchladnutí rozkrojíme na dva stejné díly.

Krém: Do téměř vyšlehané šlehačky nasypeme směs a šleháme do husté hmoty. Přidáme pomazánkové máslo a důkladně jej zašleháme. Krém rozetřeme na jeden díl upečeného korpusu a druhý díl položíme na krém. Necháme v lednici minimálně 2 hodiny ztuhnout. Řez lze polít čokoládovou polevou a ozdobit šlehačkou a čerstvým ovocem.

Z celého balení je možné připravit přibližně 24 porcí.

Zobrazit více
37 Kč
Cena za měrnou jednotku (kg nebo l): 127,60 Kč
Není skladem

Země původu

Česká republika

Složení

cukr, kukuřičná mouka, rýžová mouka, modifikovaný kukuřičný škrob, bramborový škrob, kakao, kypřící látky (uhličitany sodné, difosforečnany), xantan, karubin, jedlá sůl, aroma

Údaje o energetické hodnotě a obsahu živin na 100g nebo 100ml

energetická hodnota (kJ/kcal) 1548 /369
tuky (g) 1
z toho nasycené mastné kyseliny (g) 0.5
sacharidy (g) 87.8
z toho cukry (g) 47.2
vláknina (g) 0.6
bílkoviny (g) 2.7

Skladování a použití

Skladujte v suchu v uzavřeném obalu. Chraňte před teplem a přímým slunečním zářením.

Směs na přípravu bezpekových řezů vhodných pro děti.

Návod k použití:

Korpus: Směs na korpus, 2 vejce, 90 g hodně změklého másla a 250 ml vlažného mléka šleháme elektrickým šlehačem cca 2–3 minuty do hladkého těsta. Těsto rozetřeme do stejnoměrné vrstvy na plech vyložený pečícím papírem nebo vymazaný a bezlepkovou moukou vysypaný plech. Pečeme v předehřáté troubě při 180 °C asi 10 minut. Po zchladnutí rozkrojíme na dva stejné díly.

Krém: Do téměř vyšlehané šlehačky nasypeme směs a šleháme do husté hmoty. Přidáme pomazánkové máslo a důkladně jej zašleháme. Krém rozetřeme na jeden díl upečeného korpusu a druhý díl položíme na krém. Necháme v lednici minimálně 2 hodiny ztuhnout. Řez lze polít čokoládovou polevou a ozdobit šlehačkou a čerstvým ovocem.

Z celého balení je možné připravit přibližně 24 porcí.