Labeta: Chléb dýňový bez lepku 550g

Další obrázky

Labeta: Chléb dýňový bez lepku 550g

Skladem
U Vás v úterý, 18. prosince.
Skladem 5 kusů
44 Kč
Cena za měrnou jednotku (kg nebo l): 80,00 Kč
(ks)
 
 
8594009166390

Pro chvíle, kdy se vám nechce vařit, je ideální mít po ruce čerstvé pečivo. Pokud vás ale už omrzelo kupované bezlepkové pečivo, jednoduše si připravte vylepšenou variantu, a to náš nový bezlepkový dýňový chléb. A kdybyste jej chtěli náhodou chtěli čas od času ozvláštnit, přidejte do něj nasekané vlašské ořechy, které ještě zvýrazní jeho chuť. Připravte se ovšem na to, že k němu ani nestihnete připravit pomazánku, jak se po něm rychle slehne zem!

Balení obsahuje: 540 g směsi a 10 g sušeného droždí

K tomu přidáte: pouze vlažnou vodu

Návod k použití

Oba sáčky smícháme, přidáme 380 ml vlažné vody. Elektrickým hnětačem v míse vypracujeme těsto, které vložíme do vymazané a bezlepkovou moukou vysypané chlebíčkové (nebo menší dortové) formy a necháme v teple 60–75 minut kynout. Pečeme při teplotě 170–180 °C asi 60 minut.

Použití pro domácí pekárny: do domácí pekárny nalijeme 380 ml vlažné vody (nepoužívejte vody více než je doporučené množství, těsto při míchání řídne). Nasypeme směs na chléb, přidáme sušené droždí a zapneme program s dobou trvání cca 2 hodiny (Rychlý, Sprint, Gluten free, apod.).

Doporučujeme po zamíchání těsto ze stran stáhnout stěrkou ke středu. Pekárna zajistí zamíchání, vykynutí a upečení chleba bez Vaší práce.

Složení

bramborový škrob, rýžová mouka, semena tykve (dýně) 10 %, kukuřičná mouka, kukuřičný škrob, sušené droždí (pekařské droždí, emulgátor: sorbitanmonostearát), jedlá sůl, cukr, zahušťovadlo: guma guar, rostlinná vláknina, kmín, barvivo: amoniakový karamel, kyselina citronová

Údaje o energetické hodnotě a obsahu živin na 100g nebo 100ml

energetická hodnota (kJ/kcal) 1584 /377
tuky (g) 5.7
z toho nasycené mastné kyseliny (g) 1
sacharidy (g) 73
z toho cukry (g) 2
vláknina (g) 3.1
bílkoviny (g) 6.3