Labeta: Bezlepkový perník 400g

Další obrázky

8594009165188

Labeta: Bezlepkový perník 400g

Výrobce: Labeta, a.s.
Návod na přípravu obsah sáčku nasypeme do připravené nádoby, přidáme 2 vejce, 125 ml oleje a 200 ml vody nebo mléka a šleháme elektrickým šlehačem 2–3 minuty. Na vymazaný a bezlepkovou moukou vysypaný menší plech (cca 25x35 cm) rozetřeme těsto a pečeme při teplotě 175–180 °C asi 15–20 minut. Propečení zkontrolujeme špejlí. Perník můžeme po vychladnutí překrojit na poloviny, jednu namažeme marmeládou dle chuti, druhou část přiklopíme na marmeládu. Pro vyšší korpus použijeme dortovou formu ø 28–30 cm a perník krájíme jako dort. Propečení zkontrolujeme špejlí. Po vychladnutí ozdobíme marmeládou či polevou.
Zobrazit více
48 Kč
Cena za měrnou jednotku (kg nebo l): 120,00 Kč
(ks)
Skladem
více než 5 kusů
U Vás ve středu, 26. června.

Země původu

Česká republika

Složení

cukr, kukuřičná mouka, rýžová mouka, kukuřičný škrob, bramborový škrob, kypřicí látky (difosforečnany, uhličitany sodné), kakao, směs koření, zahušťovadlo: guma guar

Údaje o energetické hodnotě a obsahu živin na 100g nebo 100ml

energetická hodnota (kJ/kcal) 1549 /369
tuky (g) 15
z toho nasycené mastné kyseliny (g) 2
sacharidy (g) 54
z toho cukry (g) 24
vláknina (g) 1.2
bílkoviny (g) 3.5

Skladování a použití

Skladujte v suchu v uzavřeném obalu. Chraňte před teplem a přímým slunečním zářením.
Návod na přípravu obsah sáčku nasypeme do připravené nádoby, přidáme 2 vejce, 125 ml oleje a 200 ml vody nebo mléka a šleháme elektrickým šlehačem 2–3 minuty. Na vymazaný a bezlepkovou moukou vysypaný menší plech (cca 25x35 cm) rozetřeme těsto a pečeme při teplotě 175–180 °C asi 15–20 minut. Propečení zkontrolujeme špejlí. Perník můžeme po vychladnutí překrojit na poloviny, jednu namažeme marmeládou dle chuti, druhou část přiklopíme na marmeládu. Pro vyšší korpus použijeme dortovou formu ø 28–30 cm a perník krájíme jako dort. Propečení zkontrolujeme špejlí. Po vychladnutí ozdobíme marmeládou či polevou.