Labeta: Bagetky bez lepku 400g

Další obrázky

8594009166352

Labeta: Bagetky bez lepku 400g

Návod na přípravu V míse smícháme oba sáčky s 360 ml vlažné vody a 2 lžícemi rostlinného oleje. Vymícháme hutné těsto a necháme kynout na teplém místě 30 minut. Na ploše posypané bezlepkovou moukou vyválíme dvě placky a těsto rolujeme do tvaru bagety. Na plechu vyloženém pečícím papírem necháme bagety kynout dalších 30 minut. Poté potřeme rozpuštěným máslem a pečeme při teplotě 220 °C po dobu 15 minut. Ze směsi je možné vytvořit 2 větší nebo 4 malé bagetky.
Zobrazit více
64 Kč
Cena za měrnou jednotku (kg nebo l): 160,00 Kč
(ks)
Skladem
více než 5 kusů
U Vás v pátek, 03. května.

Země původu

Česká republika

Složení

rýžová mouka, tapiokový škrob, bramborový škrob, kukuřičná mouka, sušená vejce, vláknina Psyllium, sušené droždí (pekařské droždí, emulgátor: sorbitanmonostearát), jedlá sůl, cukr, zahušťovadlo: guma guar, stabilizátor: E 464, emulgátor: E 472e

Údaje o energetické hodnotě a obsahu živin na 100g nebo 100ml

energetická hodnota (kJ/kcal) 1488 /354
tuky (g) 1.4
z toho nasycené mastné kyseliny (g) 0.4
sacharidy (g) 76
z toho cukry (g) 1.7
vláknina (g) 4.9
bílkoviny (g) 6.2

Skladování a použití

Skladujte v suchu v uzavřeném obalu. Chraňte před teplem a přímým slunečním zářením.

Upozornění pro alergiky

Obsahuje vejce.
Návod na přípravu V míse smícháme oba sáčky s 360 ml vlažné vody a 2 lžícemi rostlinného oleje. Vymícháme hutné těsto a necháme kynout na teplém místě 30 minut. Na ploše posypané bezlepkovou moukou vyválíme dvě placky a těsto rolujeme do tvaru bagety. Na plechu vyloženém pečícím papírem necháme bagety kynout dalších 30 minut. Poté potřeme rozpuštěným máslem a pečeme při teplotě 220 °C po dobu 15 minut. Ze směsi je možné vytvořit 2 větší nebo 4 malé bagetky.