Křupavé řasy se zázvorem BIO 4g

Další obrázky

5021554005353

Křupavé řasy se zázvorem BIO 4g

Křupavé opražené mořské řasy ochucené přírodní mořskou solí a zázvorem nejen výborně chutnají, ale jsou i zdrojem omega 3 mastných kyselin a jódu, tedy látek, které v běžném jídelníčku často chybí. Přirozeně bezlepkové. 

Mořské řasy Nori jsou oblíbené především pro svou vynikající chuť. Vyžadují pro svůj růst velmi specifické a čisté prostředí. Díky tomu obsahují jen zdraví prospěšné látky. Jsou vynikajícím zdrojem bílkovin a obsahují jich dokonce dvojnásobek oproti masu.

Obsah minerálů je dokonce o 10 – 20% větší než u klasické zeleniny. Dále v nich najdete vlákninu a nenasycenou mastnou kyselinu EPA, která podporuje snižování cholesterolu. Obsahem vitamínu A se téměř vyrovnají mrkvi, k tomu mají navíc i vitaminy skupiny B (zejména B12) a vitamin C. Nori je také zdrojem fosforu, železa, vápníku, jódu i chlorofylu. 

Tyto mořské řasy jsou ochucené mořskou solí a zázvorem. Jsou výborné jako samostatná pochoutka, jako součást suši nebo jako přísada do salátů.

Zobrazit více
34 Kč
Cena za měrnou jednotku (kg nebo l): 8 500,00 Kč
(ks)
Skladem
více než 5 kusů
U Vás v pátek, 02. května.

Složení

Toustované řasy Nori BIO (62%), slunečnicový olej BIO, mořská sůl, zázvor BIO 2%.

Skladování a použití

Skladujte v suchu. Po otevření ihned spotřebujte.

Dávkování a způsob užití

Produkt obsahuje přirozeně vysoký obsah jódu. Maximální doporučené množství konzumace sušených mořských řas je 4 g denně.

Křupavé opražené mořské řasy ochucené přírodní mořskou solí a zázvorem nejen výborně chutnají, ale jsou i zdrojem omega 3 mastných kyselin a jódu, tedy látek, které v běžném jídelníčku často chybí. Přirozeně bezlepkové. 

Mořské řasy Nori jsou oblíbené především pro svou vynikající chuť. Vyžadují pro svůj růst velmi specifické a čisté prostředí. Díky tomu obsahují jen zdraví prospěšné látky. Jsou vynikajícím zdrojem bílkovin a obsahují jich dokonce dvojnásobek oproti masu.

Obsah minerálů je dokonce o 10 – 20% větší než u klasické zeleniny. Dále v nich najdete vlákninu a nenasycenou mastnou kyselinu EPA, která podporuje snižování cholesterolu. Obsahem vitamínu A se téměř vyrovnají mrkvi, k tomu mají navíc i vitaminy skupiny B (zejména B12) a vitamin C. Nori je také zdrojem fosforu, železa, vápníku, jódu i chlorofylu. 

Tyto mořské řasy jsou ochucené mořskou solí a zázvorem. Jsou výborné jako samostatná pochoutka, jako součást suši nebo jako přísada do salátů.