Křupavé nori řasy Originál BIO 4g

Další obrázky

5021554005278

Křupavé nori řasy Originál BIO 4g

Křupavé opražené mořské řasy ochucené přírodní mořskou solí nejen výborně chutnají, ale jsou i zdrojem omega 3 mastných kyselin a jódu, tedy látek, které v běžném jídelníčku často chybí. Přirozeně bezlepkové. 

Mořské řasy Nori jsou oblíbené především pro svou vynikající chuť. Vyžadují pro svůj růst velmi specifické a čisté prostředí. Díky tomu obsahují jen zdraví prospěšné látky. Jsou vynikajícím zdrojem bílkovin a obsahují jich dokonce dvojnásobek oproti masu. Obsah minerálů je dokonce o 10 – 20% větší než u klasické zeleniny. Dále v nich najdete vlákninu a nenasycenou mastnou kyselinu EPA, která podporuje snižování cholesterolu. Obsahem vitamínu A se téměř vyrovnají mrkvi, k tomu mají navíc i vitaminy skupiny B (zejména B12) a vitamin C. Nori je také zdrojem fosforu, železa, vápníku, jódu i chlorofylu. 

Jsou výborné jako samostatná pochoutka, jako součást suši nebo jako přísada do salátů.

Zobrazit více
31 Kč
Cena za měrnou jednotku (kg nebo l): 7 750,00 Kč
(ks)
Skladem
více než 5 kusů
U Vás v pátek, 02. května.

Složení

Toustované řasy Nori BIO (47%), slunečnicový olej BIO, mořská sůl, řepkový olej BIO


Údaje o energetické hodnotě a obsahu živin na 100g nebo 100ml

energetická hodnota (kJ/kcal) 2300 /548
tuky (g) 36
z toho nasycené mastné kyseliny (g) 7.5
sacharidy (g) 33
bílkoviny (g) 25

Skladování a použití

Při pokojové teplotě na suchém místě do 25°C. Po otevření ihned spotřebujte.

Dávkování a způsob užití

Produkt obsahuje přirozeně vysoký obsah jódu. Maximální doporučené množství konzumace sušených mořských řas je 4 g denně.

Křupavé opražené mořské řasy ochucené přírodní mořskou solí nejen výborně chutnají, ale jsou i zdrojem omega 3 mastných kyselin a jódu, tedy látek, které v běžném jídelníčku často chybí. Přirozeně bezlepkové. 

Mořské řasy Nori jsou oblíbené především pro svou vynikající chuť. Vyžadují pro svůj růst velmi specifické a čisté prostředí. Díky tomu obsahují jen zdraví prospěšné látky. Jsou vynikajícím zdrojem bílkovin a obsahují jich dokonce dvojnásobek oproti masu. Obsah minerálů je dokonce o 10 – 20% větší než u klasické zeleniny. Dále v nich najdete vlákninu a nenasycenou mastnou kyselinu EPA, která podporuje snižování cholesterolu. Obsahem vitamínu A se téměř vyrovnají mrkvi, k tomu mají navíc i vitaminy skupiny B (zejména B12) a vitamin C. Nori je také zdrojem fosforu, železa, vápníku, jódu i chlorofylu. 

Jsou výborné jako samostatná pochoutka, jako součást suši nebo jako přísada do salátů.