Kombucha Meduňka BIO 500ml

Další obrázky

8594041070686

Kombucha Meduňka BIO 500ml

Kombucha byla známa už v dynastii Tsin (221 před n.l.). Tomuto tisíciletí starému nápoji jsou přisuzovány skutečné "zázraky". Ale nejen to - chuť kombuchy je lahodná a osvěžující. 

Kombucha - je speciální nápoj s kvasinkovými kulturami a bakteriemi kyseliny mléčné (mléčnými bakteriemi), lehce fermentovaná. V fermentačním procesu se sacharóza štěpí na fruktózu a glukózu. Současně se tvoří enzymy štěpící bílkovin.

Kombucha se říká houbě pocházející z východní Asie. Nejedná se o běžnou houbu, jak ji známe, ale o symbiotický útvar tvořený několika druhy kvasinek a bakterií. Má tvar plochého gumovitého světlešedého nebo hnědého lívance. V Japonsku byla Kombucha známá již 400 let po Kristu. Ve staré Číně se ctila čajová houba jako božský dar. V průběhu staletí putoval přírodní osvěžující nápoj z kombuchy přes Japonsko a Rusko až do Evropy.

Eventuální zákal není na závadu.

Zobrazit více
51 Kč
Cena za měrnou jednotku (kg nebo l): 102,00 Kč
(ks)
Skladem
5 kusů
U Vás v úterý, 30. dubna.

Země původu

Česká republika

Složení

voda, třtinový cukr*, odvar z meduňky (50 %) a zeleného čaje (50 %)*

*) produkt kontrolovaného ekologického zemědělství


Údaje o energetické hodnotě a obsahu živin na 100g nebo 100ml

energetická hodnota (kJ/kcal) 77 /18
sacharidy (g) 4.6

Skladování a použití

Skladujte při teplotě do 24 °C.

Kombucha byla známa už v dynastii Tsin (221 před n.l.). Tomuto tisíciletí starému nápoji jsou přisuzovány skutečné "zázraky". Ale nejen to - chuť kombuchy je lahodná a osvěžující. 

Kombucha - je speciální nápoj s kvasinkovými kulturami a bakteriemi kyseliny mléčné (mléčnými bakteriemi), lehce fermentovaná. V fermentačním procesu se sacharóza štěpí na fruktózu a glukózu. Současně se tvoří enzymy štěpící bílkovin.

Kombucha se říká houbě pocházející z východní Asie. Nejedná se o běžnou houbu, jak ji známe, ale o symbiotický útvar tvořený několika druhy kvasinek a bakterií. Má tvar plochého gumovitého světlešedého nebo hnědého lívance. V Japonsku byla Kombucha známá již 400 let po Kristu. Ve staré Číně se ctila čajová houba jako božský dar. V průběhu staletí putoval přírodní osvěžující nápoj z kombuchy přes Japonsko a Rusko až do Evropy.

Eventuální zákal není na závadu.