Kombucha černý čaj s malinovou příchutí BIO 500ml

Další obrázky

8594041070853

Kombucha černý čaj s malinovou příchutí BIO 500ml

Kombucha byla známa už v dynastii Tsin (221 před n.l.). Tomuto tisíciletí starému nápoji jsou přisuzovány skutečné "zázraky". Ale nejen to - chuť kombuchy je lahodná a osvěžující. 

Kombucha - je speciální nápoj s kvasinkovými kulturami a bakteriemi kyseliny mléčné (mléčnými bakteriemi), lehce fermentovaná. V fermentačním procesu se sacharóza štěpí na fruktózu a glukózu. Současně se tvoří enzymy štěpící bílkovin.

Kombucha se říká houbě pocházející z východní Asie. Nejedná se o běžnou houbu, jak ji známe, ale o symbiotický útvar tvořený několika druhy kvasinek a bakterií. Má tvar plochého gumovitého světlešedého nebo hnědého lívance. V Japonsku byla Kombucha známá již 400 let po Kristu. Ve staré Číně se ctila čajová houba jako božský dar. V průběhu staletí putoval přírodní osvěžující nápoj z kombuchy přes Japonsko a Rusko až do Evropy.

Eventuální zákal není na závadu.

Zobrazit více
58 Kč
Cena za měrnou jednotku (kg nebo l): 116,00 Kč
(ks)
Skladem
více než 5 kusů
U Vás ve středu, 26. března.

Složení

Voda, výluh z černého čaje*, třtinový cukr*, kultury kombuchy (kasinky a bakterie mléčného kvašení), přírodní aroma. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Údaje o energetické hodnotě a obsahu živin na 100g nebo 100ml

energetická hodnota (kJ/kcal) 770 /183
sacharidy (g) 46
z toho cukry (g) 46

Skladování a použití

Skladujte při teplotě do 24 °C. Po otevření spotřebujte do 10 dnů.

Dávkování a způsob užití

Určeno k přímé spotřebě.

Upozornění

Láhev je pod tlakem v důsledku přirozeného procesu kvašení a obsahu oxidu uhličitého, láhev otevírejte pomalu.

Kombucha byla známa už v dynastii Tsin (221 před n.l.). Tomuto tisíciletí starému nápoji jsou přisuzovány skutečné "zázraky". Ale nejen to - chuť kombuchy je lahodná a osvěžující. 

Kombucha - je speciální nápoj s kvasinkovými kulturami a bakteriemi kyseliny mléčné (mléčnými bakteriemi), lehce fermentovaná. V fermentačním procesu se sacharóza štěpí na fruktózu a glukózu. Současně se tvoří enzymy štěpící bílkovin.

Kombucha se říká houbě pocházející z východní Asie. Nejedná se o běžnou houbu, jak ji známe, ale o symbiotický útvar tvořený několika druhy kvasinek a bakterií. Má tvar plochého gumovitého světlešedého nebo hnědého lívance. V Japonsku byla Kombucha známá již 400 let po Kristu. Ve staré Číně se ctila čajová houba jako božský dar. V průběhu staletí putoval přírodní osvěžující nápoj z kombuchy přes Japonsko a Rusko až do Evropy.

Eventuální zákal není na závadu.