Kombucha bancha citron BIO 2l

Další obrázky

8595016551032

Kombucha bancha citron BIO 2l

Kombucha byla známa už v dynastii Tsin (221 před n.l.). Tomuto tisíciletí starému nápoji jsou přisuzovány skutečné "zázraky". Ale nejen to - chuť kombuchy je lahodná a osvěžující. 

Kombucha - je speciální nápoj s kvasinkovými kulturami a bakteriemi kyseliny mléčné (mléčnými bakteriemi), lehce fermentovaná. V fermentačním procesu se sacharóza štěpí na fruktózu a glukózu. Současně se tvoří enzymy štěpící bílkovin.

Kombucha se říká houbě pocházející z východní Asie. Nejedná se o běžnou houbu, jak ji známe, ale o symbiotický útvar tvořený několika druhy kvasinek a bakterií. Má tvar plochého gumovitého světlešedého nebo hnědého lívance. V Japonsku byla Kombucha známá již 400 let po Kristu. Ve staré Číně se ctila čajová houba jako božský dar. V průběhu staletí putoval přírodní osvěžující nápoj z kombuchy přes Japonsko a Rusko až do Evropy.

Eventuální zákal není na závadu.

Zobrazit více
119 Kč
Cena za měrnou jednotku (kg nebo l): 59,50 Kč
(ks)
Skladem
2 kusy
U Vás v pondělí, 22. dubna.

Země původu

Česká republika

Složení

nálev ze zeleného čaje 92 % (pitná voda, zelený čaj bancha*), třtinový cukr*, kvasinkové kultury, bakterie mléčného a octového kvašení, přírodní aromata

*) produkt kontrolovaného ekologického zemědělství


Údaje o energetické hodnotě a obsahu živin na 100g nebo 100ml

energetická hodnota (kJ/kcal) 77 /18
sacharidy (g) 4.6
z toho cukry (g) 4.5

Skladování a použití

Skladovat při teplotě do 25°C. Po otevření spotřebujte do 10 dnů.

Dávkování a způsob užití

Určeno k přímé spotřebě.

Upozornění

Nevhodné pro děti do 3 let.

Kombucha byla známa už v dynastii Tsin (221 před n.l.). Tomuto tisíciletí starému nápoji jsou přisuzovány skutečné "zázraky". Ale nejen to - chuť kombuchy je lahodná a osvěžující. 

Kombucha - je speciální nápoj s kvasinkovými kulturami a bakteriemi kyseliny mléčné (mléčnými bakteriemi), lehce fermentovaná. V fermentačním procesu se sacharóza štěpí na fruktózu a glukózu. Současně se tvoří enzymy štěpící bílkovin.

Kombucha se říká houbě pocházející z východní Asie. Nejedná se o běžnou houbu, jak ji známe, ale o symbiotický útvar tvořený několika druhy kvasinek a bakterií. Má tvar plochého gumovitého světlešedého nebo hnědého lívance. V Japonsku byla Kombucha známá již 400 let po Kristu. Ve staré Číně se ctila čajová houba jako božský dar. V průběhu staletí putoval přírodní osvěžující nápoj z kombuchy přes Japonsko a Rusko až do Evropy.

Eventuální zákal není na závadu.