Halušky bez lepku v prášku 300g

Další obrázky

8586003981468

Halušky bez lepku v prášku 300g

Tradiční slovenské halušky bezlepkové v prášku

HALUŠKY bez lepku v prášku- tato směs bez lepku je vyrobena z přirozeně bezlepkových a bezpšeničných surovin. Je vhodná pro výživu při celiakii, resp. sprue. Je určena k přípravě tradičních halušek – bryndzové, tvarohové, strapačky – nebo jako příloha k masovým jídlům na šťávě. Rovněž z ní lze připravit knedlíčky do polévky, např. po přidání vajíčka, pochutin nebo kořenín.
Potravina speciálně připravena pro osoby s nesnášenlivostí lepku. Vyrobena z přirozeně bezlepkových a bezpšeničných surovin.

Příprava: Ve vhodné misce utřeme obsah sáčku s 4,5 dl studené vody na homogenní řidší těsto (asi 1 min.). Necháme odstát 4-5 minut a potom zhoustnuté těsto vařečkou nebo ručním mixérem šleháme asi 2 minuty. Noky házíme do vroucí, mírně osolené vody a po vyplutí na povrch vaříme ještě podle velikosti 1-2 minuty. Scedíme, ochutíme a ihned podáváme. Pokud děláme halušky do zásoby, opláchneme studenou vodou.

Zobrazit více
54 Kč
Cena za měrnou jednotku (kg nebo l): 180,00 Kč
(ks)
Skladem
2 kusy
U Vás v pátek, 26. dubna.

Složení

kukuřičný škrob, rýžová mouka, bramborová mouka, bramborové vločky, pohanková mouka, hrachová bílkovina, rostlinná vláknina (jablečná, psyllium, citrusová), zahušťovadlo: hydroxypropylmetylcelulóza, dextróza, minerální komplex z mořských řas, jedlá sůl


Údaje o energetické hodnotě a obsahu živin na 100g nebo 100ml

energetická hodnota (kJ/kcal) 1508 /359
tuky (g) 0.5
z toho nasycené mastné kyseliny (g) 0.06
sacharidy (g) 80
z toho cukry (g) 2.2
vláknina (g) 5.6
bílkoviny (g) 5

Skladování a použití

Skladujte v suchu. Chraňte před teplem a přímým slunečním zářením.

Tradiční slovenské halušky bezlepkové v prášku

HALUŠKY bez lepku v prášku- tato směs bez lepku je vyrobena z přirozeně bezlepkových a bezpšeničných surovin. Je vhodná pro výživu při celiakii, resp. sprue. Je určena k přípravě tradičních halušek – bryndzové, tvarohové, strapačky – nebo jako příloha k masovým jídlům na šťávě. Rovněž z ní lze připravit knedlíčky do polévky, např. po přidání vajíčka, pochutin nebo kořenín.
Potravina speciálně připravena pro osoby s nesnášenlivostí lepku. Vyrobena z přirozeně bezlepkových a bezpšeničných surovin.

Příprava: Ve vhodné misce utřeme obsah sáčku s 4,5 dl studené vody na homogenní řidší těsto (asi 1 min.). Necháme odstát 4-5 minut a potom zhoustnuté těsto vařečkou nebo ručním mixérem šleháme asi 2 minuty. Noky házíme do vroucí, mírně osolené vody a po vyplutí na povrch vaříme ještě podle velikosti 1-2 minuty. Scedíme, ochutíme a ihned podáváme. Pokud děláme halušky do zásoby, opláchneme studenou vodou.