EXPRES MENU: Italská tomatová polévka 330g

Další obrázky

8594043796515

EXPRES MENU: Italská tomatová polévka 330g

Svěží středomořská rajčatová polévka s rýží, olivovým olejem a bazalkou. NÁŠ TIP! Tuto oblíbenou polévku můžete na talíři dozdobit lžící zakysané smetany. Tato polévka je oblíbená u dětí a vegetariánů. Produkty jsou již zcela uvařené a tepelně zpracované. Jejich příprava tedy spočívá pouze v ohřevu (samozřejmě se dají jíst i za studena). Nemusíte přidávat žádnou vodu ani jídlo převářet. Jídlo si tak připravíte během pár minut a můžete podávat. Ohřát můžete několika způsoby: 1. Vložte uzavřený sáček do hrnce s horkou vodou (nebo do rychlovarné konvice) nechte cca 10 min prohřát a po otevření servírujte přímo na talíř. 2. Sáček vyprázdněte přímo do hrnce (nebo pánvičky) a ohřívejte cca 5 min. 3. Přendejte jídlo ze sáčku do vhodné nádoby a ohřívejte cca 3 min v mikrovlnné troubě.
Zobrazit více
59 Kč
Cena za měrnou jednotku (kg nebo l): 178,80 Kč
(ks)
Skladem
3 kusy
U Vás ve středu, 19. února.

Země původu

Česká republika

Složení

voda, rajčata krájená (rajčata (60 %), rajčatová šťáva, jedlá sůl, regulátor kyselosti: kyselina citronová), rajčatový protlak (9 %) (voda, rajčatový protlak, sůl), rýže (11 %), olivový olej, cibule, rýžová mouka, kukuřičná mouka, cukr, sůl kamenná, bazalka, libeček, pepř.

Údaje o energetické hodnotě a obsahu živin na 100g nebo 100ml

energetická hodnota (kJ/kcal) 171 /41
tuky (g) 0.7
z toho nasycené mastné kyseliny (g) 0.1
sacharidy (g) 8.5
z toho cukry (g) 5.5
vláknina (g) 0.6
bílkoviny (g) 0.8

Skladování a použití

Skladujte při teplotě od +1°C do +30°C. Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin.
Svěží středomořská rajčatová polévka s rýží, olivovým olejem a bazalkou. NÁŠ TIP! Tuto oblíbenou polévku můžete na talíři dozdobit lžící zakysané smetany. Tato polévka je oblíbená u dětí a vegetariánů. Produkty jsou již zcela uvařené a tepelně zpracované. Jejich příprava tedy spočívá pouze v ohřevu (samozřejmě se dají jíst i za studena). Nemusíte přidávat žádnou vodu ani jídlo převářet. Jídlo si tak připravíte během pár minut a můžete podávat. Ohřát můžete několika způsoby: 1. Vložte uzavřený sáček do hrnce s horkou vodou (nebo do rychlovarné konvice) nechte cca 10 min prohřát a po otevření servírujte přímo na talíř. 2. Sáček vyprázdněte přímo do hrnce (nebo pánvičky) a ohřívejte cca 5 min. 3. Přendejte jídlo ze sáčku do vhodné nádoby a ohřívejte cca 3 min v mikrovlnné troubě.