EXPRES MENU: Boršč 330g

Další obrázky

8594043796430

EXPRES MENU: Boršč 330g

Hutná svačinová polévka z červené řepy s kousky hovězího a vepřového masa dušeného na kořenové zelenině s bramborem a hlávkovým zelím, zjemněná smetanou. Produkty jsou již zcela uvařené a tepelně zpracované. Jejich příprava tedy spočívá pouze v ohřevu (samozřejmě se dají jíst i za studena). Nemusíte přidávat žádnou vodu ani jídlo převářet. Jídlo si tak připravíte během pár minut a můžete podávat. Ohřát můžete několika způsoby: 1. Vložte uzavřený sáček do hrnce s horkou vodou (nebo do rychlovarné konvice) nechte cca 10 min prohřát a po otevření servírujte přímo na talíř. 2. Sáček vyprázdněte přímo do hrnce (nebo pánvičky) a ohřívejte cca 5 min. 3. Přendejte jídlo ze sáčku do vhodné nádoby a ohřívejte cca 3 min v mikrovlnné troubě.
Zobrazit více
69 Kč
Cena za měrnou jednotku (kg nebo l): 209,10 Kč
(ks)
Skladem
3 kusy
U Vás ve středu, 19. února.

Složení

hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), hovězí maso přední, rajčatový protlak (voda, rajčatový protlak, sůl), zelí hlávkové, červená řepa sterilovaná (červená řepa, voda, ocet, cukr, sůl, aroma), vepřové maso (plec), smetana, rýžová mouka, kukuřičná mouka, kořenová zelenina (mrkev, celer, pastinák, petržel), brambory, cukr, cibule, uzená slanina (vepřové sádlo), citron, sůl kamenná, paprika mletá, bobkový list.

Údaje o energetické hodnotě a obsahu živin na 100g nebo 100ml

energetická hodnota (kJ/kcal) 320 /76
tuky (g) 4
z toho nasycené mastné kyseliny (g) 0.9
sacharidy (g) 8
z toho cukry (g) 3.4
vláknina (g) 0.9
bílkoviny (g) 3.1

Skladování a použití

Skladujte při teplotě od +1°C do +30°C. Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin.

Upozornění

smetana, celer
Hutná svačinová polévka z červené řepy s kousky hovězího a vepřového masa dušeného na kořenové zelenině s bramborem a hlávkovým zelím, zjemněná smetanou. Produkty jsou již zcela uvařené a tepelně zpracované. Jejich příprava tedy spočívá pouze v ohřevu (samozřejmě se dají jíst i za studena). Nemusíte přidávat žádnou vodu ani jídlo převářet. Jídlo si tak připravíte během pár minut a můžete podávat. Ohřát můžete několika způsoby: 1. Vložte uzavřený sáček do hrnce s horkou vodou (nebo do rychlovarné konvice) nechte cca 10 min prohřát a po otevření servírujte přímo na talíř. 2. Sáček vyprázdněte přímo do hrnce (nebo pánvičky) a ohřívejte cca 5 min. 3. Přendejte jídlo ze sáčku do vhodné nádoby a ohřívejte cca 3 min v mikrovlnné troubě.