Cukr třtinový Sucanat  BIO 500g

Další obrázky

8595016510084

Cukr třtinový Sucanat BIO 500g

Třtinový cukr má nezaměnitelnou přírodní vůni po ovoci, jablkách a medu. Můžete ho v kuchyni používat jako běžný cukr.

Krásně vybarvené krystaly bohaté na melasu dodají šmrnc, plnou chuť i vůni domácím limonádám i dezertům.

Výborný do kávy, čaje i na pečení. Zkrátka všude tam, kde jste zvyklí používat klasický bílý cukr. Na rozdíl od něj má však lepší chuť. Typický sladkou chuť rozšiřuje o další rozměry chutí. Kromě chuti má také lepší výživnou hodnotu než bílý cukr. A to zejména díky obsažené melase, která právě typickou barvu, chuť i vůni třtinovému cukru dodává.

Třtinový cukr je naprosto nepostradatelnou surovinou pro výrobu pravého mojita nebo jeho virgin varianty. Vytvoříte s ním i typickou krustičku na creme brulee. Třtinový cukr není ale jen dobrý společník pro sváteční vaření. Můžete ho používat na denní bázi a postupně s ním nahradit cukr bílý.

Zobrazit více
62 Kč
Cena za měrnou jednotku (kg nebo l): 124,00 Kč
Není skladem

Složení

cukr třtinový*

*) produkt kontrolovaného ekologického zemědělství


Údaje o energetické hodnotě a obsahu živin na 100g nebo 100ml

energetická hodnota (kJ/kcal) 1591 /379
sacharidy (g) 90
z toho cukry (g) 90

Skladování a použití

Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti do 70 %.

Upozornění pro alergiky

Může obsahovat stopy lepku.

Třtinový cukr má nezaměnitelnou přírodní vůni po ovoci, jablkách a medu. Můžete ho v kuchyni používat jako běžný cukr.

Krásně vybarvené krystaly bohaté na melasu dodají šmrnc, plnou chuť i vůni domácím limonádám i dezertům.

Výborný do kávy, čaje i na pečení. Zkrátka všude tam, kde jste zvyklí používat klasický bílý cukr. Na rozdíl od něj má však lepší chuť. Typický sladkou chuť rozšiřuje o další rozměry chutí. Kromě chuti má také lepší výživnou hodnotu než bílý cukr. A to zejména díky obsažené melase, která právě typickou barvu, chuť i vůni třtinovému cukru dodává.

Třtinový cukr je naprosto nepostradatelnou surovinou pro výrobu pravého mojita nebo jeho virgin varianty. Vytvoříte s ním i typickou krustičku na creme brulee. Třtinový cukr není ale jen dobrý společník pro sváteční vaření. Můžete ho používat na denní bázi a postupně s ním nahradit cukr bílý.