Chocolate kešu oříšky RAW BIO 70g

Další obrázky

8594071484057

Chocolate kešu oříšky RAW BIO 70g

Lifefood čokoláda BIO RAW VEGAN

52% čokoláda s kešu ořechy a lucumou je vhodná především pro romantiky a milovníky exotiky. Zaujme nebývale smyslnou a originální chutí cizokrajného ovoce a zároveň potěší svou nevtíravostí.

Výjimečná chuť a výroba

Tato 100% raw živá čokoláda je ručně vyráběna z kvalitních nepražených bio kakaových bobů. Díky ručnímu zpracování a šetrné výrobě za nízkých teplot do 45 °C zůstávají všechny výjimečné chuťové i výživové vlastnosti kakaa zachovány v té nejpřirozenější podobě a maximální koncentraci. 

Ta nejkvalitnější čokoláda

  • Nejkvalitnější čokoláda, co příroda dokáže dát
  • Neobsahuje rafinovaný cukr, sojové emulgátory, palmový olej, umělá sladidla ani jiné přídavné látky obsažené v běžných čokoládách 
  • Je slazena pouze přírodním za studena zpracovaným sirupem z agáve nebo datlemi a dochucena syrovými přírodními produkty
  • Top kvalitní BIO RAW vegan čokoláda, bez laktózy
  • Skutečně živá čokoláda
  • Vyrobená z nepražených raw kakaových bobů pocházejících z rodinných farem v panensky čistých oblastech Peru a Ekvádoru
  • Používáme vysoce kvalitní a delikatesní kakaové máslo „Trinitario“ z Indonésie a boby „Criollo“ známé pro svou vysokou kvalitu jako „Královna kakaa“
Zobrazit více
78 Kč
Není skladem

Země původu

Česká republika

Složení

raw kakaové máslo* (33 %), raw kešu ořechy* (22 %), kakaový prášek nepražený*, raw sirup z agáve*, lucuma mletá*, kakaová sušina nejméně (53 %).
* = produkt ekologického zemědělství


Údaje o energetické hodnotě a obsahu živin na 100g nebo 100ml

energetická hodnota (kJ/kcal) 2303 /548
tuky (g) 45
z toho nasycené mastné kyseliny (g) 24
sacharidy (g) 29
z toho cukry (g) 15
vláknina (g) 9
bílkoviny (g) 10

Skladování a použití

Skladujte v suchu a chraňte před teplem.

Upozornění pro alergiky

Obsahuje kešu oříšky. Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů.

Lifefood čokoláda BIO RAW VEGAN

52% čokoláda s kešu ořechy a lucumou je vhodná především pro romantiky a milovníky exotiky. Zaujme nebývale smyslnou a originální chutí cizokrajného ovoce a zároveň potěší svou nevtíravostí.

Výjimečná chuť a výroba

Tato 100% raw živá čokoláda je ručně vyráběna z kvalitních nepražených bio kakaových bobů. Díky ručnímu zpracování a šetrné výrobě za nízkých teplot do 45 °C zůstávají všechny výjimečné chuťové i výživové vlastnosti kakaa zachovány v té nejpřirozenější podobě a maximální koncentraci. 

Ta nejkvalitnější čokoláda

  • Nejkvalitnější čokoláda, co příroda dokáže dát
  • Neobsahuje rafinovaný cukr, sojové emulgátory, palmový olej, umělá sladidla ani jiné přídavné látky obsažené v běžných čokoládách 
  • Je slazena pouze přírodním za studena zpracovaným sirupem z agáve nebo datlemi a dochucena syrovými přírodními produkty
  • Top kvalitní BIO RAW vegan čokoláda, bez laktózy
  • Skutečně živá čokoláda
  • Vyrobená z nepražených raw kakaových bobů pocházejících z rodinných farem v panensky čistých oblastech Peru a Ekvádoru
  • Používáme vysoce kvalitní a delikatesní kakaové máslo „Trinitario“ z Indonésie a boby „Criollo“ známé pro svou vysokou kvalitu jako „Královna kakaa“