ChilliDoctor: Koření na žebra s chilli  70g

Další obrázky

8595660104288

ChilliDoctor: Koření na žebra s chilli 70g

S tímto kořením si vzpomínky na vynikající žebírka uchováte ještě hodně dlouho. Postará se o to paprička Bhut Jolokia, přezdívaná jako Ghost chilli, jejíž pálení je opravdu intenzivní a dlouhotrvající. Ve směsi jsme ji doplnili aromatickými uzenými Chipotle, solí, česnekem, paprikou a trochou cukru, aby grilované pochoutky krásně karamelizovaly. Koření se hodí jak na žebra, tak na pečený bůček, kolena i špízy.

Představte si chuť šťavnatých, dokonale vypečených žebírek. A teď si k tomu představte omamnou uzenou vůni a pořádnou pálivost, která se vás bude držet ještě v době, kdy budete sklízet nádobí ze stolu. Už se vám sbíhají sliny?

Chipotle dodají grilovaným a masovým pokrmům kouřovou chuť se sladkými podtóny čokolády a ořechů, které získávají díky uzení na pekanovém dřevě. Naga Bhut Jolokia, jedno z nejpálivějších chilli na světě, zase pořádnou porci intenzivního a dlouhotrvajícího pálení. Souhru těchto dvou papriček potom v naší směsi doplňuje už jen sůl, česnek, paprika a trocha cukru, aby žebírka na povrchu krásně karamelizovala. Koření se hodí jak na žebra, tak na grilovaný a pečený bůček, koleno, na špízy i jako základ pro marinádu.

Zobrazit více
84 Kč
Cena za měrnou jednotku (kg nebo l): 1 200,00 Kč
(ks)
Skladem
1 kus
U Vás ve středu, 01. května.

Země původu

Česká republika

Složení

sůl, česnek, paprika, cukr, chilli papričky Chipotle a Naga Bhut Jolokia, zvýrazňovač chuti (glutaman sodný), dextróza, zázvor, rostlinný oelj (slunečnicový), protispékavá látka (fosforečnan vápenatý), kurkuma, medové aroma.

Skladování a použití

Skladujte v suchu a temnu.

Upozornění pro alergiky

Může obsahovat stopy lepku, vajec, mléka, sóji, celeru, hořčice.

S tímto kořením si vzpomínky na vynikající žebírka uchováte ještě hodně dlouho. Postará se o to paprička Bhut Jolokia, přezdívaná jako Ghost chilli, jejíž pálení je opravdu intenzivní a dlouhotrvající. Ve směsi jsme ji doplnili aromatickými uzenými Chipotle, solí, česnekem, paprikou a trochou cukru, aby grilované pochoutky krásně karamelizovaly. Koření se hodí jak na žebra, tak na pečený bůček, kolena i špízy.

Představte si chuť šťavnatých, dokonale vypečených žebírek. A teď si k tomu představte omamnou uzenou vůni a pořádnou pálivost, která se vás bude držet ještě v době, kdy budete sklízet nádobí ze stolu. Už se vám sbíhají sliny?

Chipotle dodají grilovaným a masovým pokrmům kouřovou chuť se sladkými podtóny čokolády a ořechů, které získávají díky uzení na pekanovém dřevě. Naga Bhut Jolokia, jedno z nejpálivějších chilli na světě, zase pořádnou porci intenzivního a dlouhotrvajícího pálení. Souhru těchto dvou papriček potom v naší směsi doplňuje už jen sůl, česnek, paprika a trocha cukru, aby žebírka na povrchu krásně karamelizovala. Koření se hodí jak na žebra, tak na grilovaný a pečený bůček, koleno, na špízy i jako základ pro marinádu.