Adveni: Muffiny proteiny & čokoláda 280g

Další obrázky

Adveni: Muffiny proteiny & čokoláda 280g

Skladem
U Vás v úterý, 26. března.
Skladem více jak 5 kusů
64 Kč
Cena za měrnou jednotku (kg nebo l): 228,60 Kč
(ks)
 
 
8594181851503

SYPKÁ SMĚS PRO PŘÍPRAVU MUFFINŮ S PROTEINY A S HOŘKOU ČOKOLÁDOU – BEZ LEPKU

NÁVOD K PŘÍPRAVĚ

Ingredience: 280 g směsi • 115 ml rostlinného nápoje (kokosového, mandlového apod.) nebo mléka • 73 g rostlinného tuku na pečení (např. Stella, Hera) nebo másla • 2 vejce • 7 g kypřicího prášku

Postup přípravy:

Před otevřením sáček protřepejte, aby se jeho obsah dobře promísil – směs vysypte do mísy, přidejte kypřící prášek a promíchejte. Mléko ohřejte, aby bylo vlažné, tuk rozpusťte. Oddělte žloutky od bílků. Žloutky vmíchejte do vlažného mléka. Z bílků vyšlehejte tuhý sníh. Do suché směsi střídavě přilévejte zchladlý tuk a mléko se žloutky a míchejte. Nakonec opatrně zapracujte sníh z bílků. Formu na muffiny vytřete tukem a vysypte bezlepkovou moukou nebo kokosem, případně použijte papírové košíčky. Naplňte těstem cca do 2/3. Pečte v předehřáté troubě na 180 °C přibližně 20-30 minut. Z jednoho balení upečete 12 menších nebo 6 extra velkých muffinů.

Složení

cukr, hořká čokoláda – kousky 16 % [kakaová hmota, cukr, rostlinné tuky (palmový olej, olej z máslovníku, Illipe, Sal, Kokum gurgi, olej z jader manga), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, SÓJOVÝ LECITIN (emulgátor)], bramborový škrob, rýžový protein (8 %), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, rýžová mouka, jáhlová mouka, hrachový protein (7 %), čiroková mouka, tapiokový škrob, tapiokový modifikovaný škrob, slunečnicová semínka loupaná mletá, konopný protein (1 %), slunečnicový protein (1 %), guma guar (zahušťovadlo), slunečnicový lecitin (emulgátor), kyselina citronová (regulátor kyselosti), kyselina askorbová (látka zlepšující mouku)

Údaje o energetické hodnotě a obsahu živin na 100g nebo 100ml

energetická hodnota (kJ/kcal) 1730 /412
tuky (g) 8.4
z toho nasycené mastné kyseliny (g) 3.4
sacharidy (g) 66
z toho cukry (g) 16
bílkoviny (g) 17